Субота, 20 квітня 2024, 01:01
Повна версія сайту
;

Голова Чернігівської облради Микола Звєрев проти людини головного регіонала Анатолія Мирошниченка

15:22 23.05.2014    Коментарі 6  
 
Варнавський і Мирошниченко

Початок перевірки діяльності комунального підприємства Чернігівської обласної ради «Ліки України» свідчить про спроби подальшого перерозподілу сфер впливу в області.

Про початок перевірки заявив голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрев. Голова облради ставить питання про зміну голови КП «Ліки України» Сергія Варнавського після закінчення перевірки.

Нинішній голова КП Ліки України Сергій Варнавський є креатурою головного регіонала Чернігівщини Анатолія Мирошниченка.

Мирошниченко досить довго боровся за цю посаду, кілька разів намагаючись усунути попередню голову підприємства Світлану Пасталицю.  Це вдалося зробити у березні 2013 – Пасталиця написала заяву про звільнення за власним бажанням.

Після цього Сергій Варнавськиий спочатку був виконуючим обов’язків, а в листопаді 2013 очолив підприємство.

Тоді ці призначення не могли відбутися без погодження голови ОДА Володимира Хоменка та голови облради Анатолія Мельника.

Мирошниченка та Варнавського пов’язують давні дружні стосунки ще з часів спільної служби в 184-му гвардійському  авіаційному полку

Варнавського і Мирошниченка можна завжди разом побачити на урочистостях в Прилуках, де вони разом займаються благодійністю (Мирошниченко давно «окучує» прилуцький округ, мріючи потрапити до парламенту). Час від часу на таких заходах до них приєднується ще один чернігівський прилучанин, народний депутат від «Батьківщини» Валерій Дубіль.

На момент призначення на посаду комунального підприємства  Варнавський Сергій Дмитрович значився   головою спостережної ради Прилуцького птахокомбінату (володіє 22,6455% акцій підприємства), власник якого - депутат Чернігівської облради Анатолій Мірошниченко.

Цікаво також, що Варнавський на початку 2013 року став депутатом Київської місської ради. Варнавський хоч і пройшов по списку «Батьківщини» до Київради, до фракції БЮТ так і не вступив.

Для розуміння наскільки ласим шматком є КП «Ліки Укрраїни» варто лише ознайомити з офіційними даними підприємства облради: «Сьогодні КП «Ліки України» єдине в Чернігівській області підприємство, яке має структурні підрозділи  в усіх районах області. Періодично відкриваються нові сільські аптечні пункти. На підприємстві працює більше 600 чоловік, серед яких майже 440 висококваліфікованих фахівців фармацевтичної справи».

На завершення дамо частину інтерв’ю Сергія Варнавського газеті "Вісник Ч" щодо його призначення та про зв’язок з народним депутатом Валерієм Дубілем(грудень 2013):

— Побутує думка, що ви ставленик народного депутата Валерія Дубіля. Це так?

— Взагалі не так, — заперечує Сергій Дмитрович. — Ці брудні плітки навіть не знаю, звідки. "Ставленик". Хто може поставити? Той, хто має владу. А хто в нас сьогодні її має? Це може бути губернатор, голова обласної ради. А яка влада у Валерія Дубіля? Які впливи? Як можна бути ставлеником людини, яка ні на що не впливає? Це смішно взагалі. (Чи впливає і наскільки серйозно Дубіль — це ще питання. А от Мирошниченко — перший заступник голови обласної організації Партії регіонів. Голова регіоналів у нас, як відомо, губернатор Володимир Хоменко. — Авт.).


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Патріот 2014-05-23 23:25:20

Чернігівщину захопили прилуцькі бандити від разних партій.

Гість Ігор 2014-05-24 11:55:03

А чого бандити??? Вони буди засуджені за статтею бандитизм, чи їх притягали до відповідальності за цією статтею? Панове, якщо ми вважаємо себе європейцями, то давайте навчимося вести належним чином. В Європі наклеп може вийти в чималу копійку...

Гість Ігор 2014-05-24 11:55:09

А чого бандити??? Вони буди засуджені за статтею бандитизм, чи їх притягали до відповідальності за цією статтею? Панове, якщо ми вважаємо себе європейцями, то давайте навчимося вести належним чином. В Європі наклеп може вийти в чималу копійку...

Гість Ігорю 2014-05-24 19:28:59

А Ви скажіть, хто був засуджений в Україні за рейдерство та бандитизм в 90 роках? Чи можете наведете приклад як розбjгатіли в 90 роках люди чесною працею? А щодо наклепа, то Ви мабуть не юрист.І тому не писали б таку нісенітницю.

Гість Правда 2014-05-24 21:49:13

Головний рейдер -Атрошенко. Який положив око на лiки.

Гість Евсей 2014-05-25 10:23:01

Есть мнение, что борьба за всласть (опечатка) развернётся между двумя банд. группировками - черниговской и прилуцкой. Пока ведут Прилуки. Вот выбор.