П'ятниця, 19 квітня 2024, 15:08
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині «радикали» не поділили округ

11:56 20.10.2014    Коментарі  
 

Член «Радикальної партії Олега Ляшка» Олег Скварський та висуванець від цієї партії Олег Авер’янов не поділили між собою 210 виборчий округ на Чернігівщині (місто Прилуки, Бобровицький, Козелецький, Прилуцький райони).

Під час прес-конференції сьогодні, 20 жовтня, Скварський розказав, що Олег Авер’янов звинуватив його у поданні неправдивої інформації до ЦВК. А саме у тому, що Скварський нібито вже не є членом партії Олега Ляшка і що Василь Омельченко, керівник виборчого штабу Олега Ляшка на Чернігівщині, виключив Скварського заднім числом. Але, за статутом  «Радикальної партії» міська організація не має жодних прав виключати з партії. Отже, Скварський і досі є членом партії та виходити з партії не збирається.

В свою чергу Олег Скварський акцентував увагу на тому, що  Авер’янов, коли обирався до Чернігівської обласної ради, був членом партії «Батьківщина», а згодом змінив її на «Партію Регіонів». Тепер Олег Авер’янов безпартійний і є висуванцем від «Радикальної партії Олега ляшка» по 210 в.о.

Також, Скварський розказав, що Авер’янов причетний до бандитського угрупування у Прилуках «Європа».

«Висування Авер’янова відбувалося потайки від Олега Ляшка на з’їзді партії . І він не знав, хто йде по 210 округу. А коли вже дізнався було пізно щось робити»,- зауважив Олег Скварський. Також він додав, що і його не запросили на цей з’їзд.

Також, за словами Олега Скварського, представники партії Олега Ляшка на Чернігівщині не дають йому змогу агітувати людей. Тобто, зривають агітаційні матеріали, псують біг-борди та перекривають дорогу до Прилук, коли Скварський їде на зустріч з виборцями.

«На мою думку це дуже дивно, що партія не підтримує свого члена, а підтримує колишнього регіонала»,- на кінець зазначив Олег Скварський.

 

Довідково:

Авер’янов Олег В’ячеславович - народився 9 жовтня 1977 року в місті Прилуки Чернігівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Прилуцький завод протипожежного та спеціального машинобудування "Пожспецмаш", безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – Радикальна Партія Олега Ляшка.

Скварський Олег Віталійович - народився 30 грудня 1966 року в місті Галич Івано-Франківської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, тимчасово не працює, член Радикальної Партії Олега Ляшка, проживає в місті Чернігові, судимість відсутня, самовисування.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає