Неділя, 19 травня 2024, 00:27
Повна версія сайту
;

Посаду директора школи Скоробагатько запропонував особисто Соколов

12:12 15.01.2015    Коментарі 4  
 

Чернігівський міський голова Олександр Соколов особисто запропонував скандальній регіональці Людмилі Скоробагатько очолити 35 школу міста Чернігова.

Про це сама Скоробагатьк розповіла виданню Город

-    Людмило Іванівно, коли відбулося ваше призначення? Коли ви звільнилися з міської ради?

-    Початок роботи на цій посаді був вже вчора. У міській раді я не працюю з 13 січня. Відповідна заява була написана мною, і згідно розпорядження міського голови я була звільнена шляхом переводу з посади начальника відділу сприяння діяльності депутатів Чернігівської міської ради на посаду директора школи №35.

-    Як давно звільнився попередній директор? Чи вірна інформація, що Ховрич Наталія пішла на пенсію за віком?

-    Так, це дійсно правда. Щоправда звільнилася вона ще 29 грудня минулого року.

-    Чи розглядалися інші кандидатури на посади директора?

-    Мені про це невідомо. Мер запропонував, і я дала згоду не задумуючись

-    Тобто ваше призначення – виключно ініціативна міського голови?

-    Я не знаю чия ініціатива, але мене запросив мій начальник  Олександр Соколов. І саме він запропонував цю посаду.

-    Коли ви проходили комісію, щодо відповідності кваліфікаційних вимог?

-    Посаду запропонували досить швидко – в понеділок 12 січня, а 13 січня я вже пройшла атестаційну комісію в Управлінні освіти Чернігівської міської ради, 14 була призначена.

  На останок Людмила Скоробагатько додала що вона великий патріот України, і що її обов’язок виховати дітей патріотами. Окрім того, наголосила, що жодні політичні переконання чи уподобання не можуть стати на заваді роботи. До нової посади обіцяє підходити виключно з педагогічного боку, - йдеться в статті.

Нагадаємо, що Людмила Скоробогатько стала відома після заяв у Харкові на з’їзді депутатів місцевих раз від Партії регіонів, який відбувався в самий розпал Революції Гідності. Тоді вона назвала чернігівських прихильників євро майдану «бандерлогами» яким не вдасться  захопити владу в Чернігові.

В соціальних мережах користувачі різко розкритикували таке   призначення. Чернігівці заявили, що звертатимуться до міністра освіти Сергія Квіта та влаштовуватимуть акції протесту, якщо Скоробагатько  призначать на посаду  директора школи.



 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість 072 2015-01-15 12:38:21

гімно не тоне

Гість Александр 2015-01-15 15:34:28

Позавчера на посту ГАИ в населенном пункте Кипти был задержан помошник мера Нежина Виктор Дерека на автомобиле марки Hyundai, который числился в розыске. Сутки он не выходил из машины. Пытался выехать, сломал ограждение.

Гість Александр 2015-01-15 15:44:32

Автомобиль был угнан им у фирмы на которой он числился до этого. Вскоре из Нежина его приехали "освобождать" местные авторитеты, но подразделение "СОКОЛ" не поддалось на провокации. Родом Виктор Дерека из Крыма, там на него неоднократно открывали дел

Гість Патріот 2015-01-18 17:39:50

Регионалка или коммунистка Скоробогатько? И то, и другое. Ее политические взгяды - махровые коммуно-имперские, антиукраинские. Посмотрите массу видео в интернете прошлого года. Эта дама просто боиться сейчас цеплять колорадские ленты и кричать "Путин, приди". Ее место - на свалке истории или в тюрьме, но не во главе педагогического коллектива украинского города Чернигова! Представляете, КАКИХ она будет воспитывать учеников! Соколов и Куприяненко, которые назначили это лицемерное чудовище на должность директора школы раскрыли свое истиное антигосударственное лицо. Это циничный плевок нелюстрированных чиновников. Остановим коррупцию вместе!