Середа, 24 квітня 2024, 17:05
Повна версія сайту
;

Хто працює помічниками народних депутатів з Чернігівщини. Повний список

22:59 31.01.2015    Коментарі 17  
 

Чернігівські виборці відтепер можуть дізнатися хто працює помічниками народних депутатів обраних від області.

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман підписав розпорядження, яке зобов'язує народних депутатів оприлюднювати декларації про свої доходи, а також щомісячно надавати громадськості відкріті списки своїх помічників.

Вже 31 січня на сайті верховної ради на особистих сторінках депутатів зявилася інформація про помічників народних депутатів.

Сайт ПіК зібрав інформацію про помічників депутатів обраних до парламенту з Чернігівської області.

Серед помічників  кілька відомих прізвищ. Так колишній секретар Чернігівської міської ради Віталій Голець працює помічником в нардепа з 210 округу Олега Дмитренка, а депутат Чернігівської обласної ради і колишній кандидат по 208 в.о Валентин Запорощук – допомагає депутату-радикалу Олегу Купрієнко, а у Олександра Кодоли (209 в.о) ще один депутат облради - Ярослав Демченков. 

Найбільше помічників у народного депутат по 207 в.о Анатолія Євлахова – 13.

На помічників кожному нардепу держава виділяє 12 тисяч гривень в місяц. Помічники можуть отримувати заробітну плату, а можуть працювати і на громадських засадах.

Подамо повий список помічників консультантів народних депутатів з Чернігівської області:

Валерій Куліч (205 в.о.)
З поширенням дії Закону України «Про державну службу»: Жиденко Ярослав Андрійович

За строковим трудовим договором на постійній основі: Гарус Сергій Іванович, Соловей Олена Василівна

 На громадських засадах: Жидкий Андрій Миколайович, Клюка Василь Васильович, Сікорський Сергій Олегович

 Атрошенко Владислав (206 в.о.)

З поширенням дії Закону України «Про державну службу»: Білогура Василь Олексійович, Маковецька Людмила Адамівна, Шевченко Наталія Олександрівна

Євлахов  Анатолій (207 в.о)

За строковим трудовим договором на постійній основі: Ахмедов Ратан Ратанович, Пархоменко Ігор Володимирович, Спринчак Мирослава Іванівна

 На громадських засадах: Івашко Леонід Юрійович, Каленюк Микола Михайлович, Козачук Артем Дмитрович, Козачук Дмитро Васильович, Ліснича Вікторія Миколаївна, Макаренко Андрій Миколайович, Мозговий Владислав Іванович, Полубень Володимир Володимирович, Слободян Дмитро Богданович, Шолом Сергій Васильович

 Валерій Давиденко (208 в.о)

З поширенням дії Закону України «Про державну службу»: Медведєва Людмила Миколаївна

 За строковим трудовим договором на постійній основі: Коваль Василь Федорович

 На громадських засадах: Васильчук Віталій Леонідович, Гриник Ігор Володимирович, Мельничук Микола Миколайович, Рибка Григорій Григорович, Ругаль Олександр Петрович, Салдан Богдан Йосипович, Чепелюк Ольга Володимирівна

 Кодола Олександр (209 в.о)

 За строковим трудовим договором на постійній основі: Демченков Ярослав Сергійович

 На громадських засадах: Білоусенко Максим Валерійович, Вернигор Віра Петрівна

  Дмитренко Олег ( 210 в.о)

З поширенням дії Закону України «Про державну службу»: Голець Віталій Віталійович

 На громадських засадах: Мазепа Сергій Павлович, Сак Вікторія Анатоліївна

 Амельченко Василь (обраний по списку Радикальної партії Олега Ляшка )

 З поширенням дії Закону України «Про державну службу»: Божко Анатолій Васильович

 За строковим трудовим договором на постійній основі: Маласай Віталій Миколайович

 На громадських засадах: Машир Олександр Іванович

 Купрієнко  Олег ( список Радикальної партії Олега Ляшка)

 За строковим трудовим договором на постійній основі: Зеленюк Наталія Вікторівна

 На громадських засадах: Запорощук Валентин Анатолійович, Зеленюк Наталія Вікторівна, Кдирова Інеш Осербаївна, Мурований Сергій Григорович, Русак Денис Миколайович, Юраков Олександр Дмитрович

 Романова Анна (обрана по списку політичної партії «Самопоміч»)

З поширенням дії Закону України «Про державну службу»: Олійник Олеся Вікторівна

 За строковим трудовим договором на постійній основі: Дроздова Анна Юріївна

 На громадських засадах: Хоніч Ольга Петрівна


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Майдан 2015-02-01 10:40:36

Цирк та й годі. Купрієнко, головний радикал Чернігова, матюкав Зверева за рига Дідура, а сам собі в помічники взяв одіозного регіонала Запорощука. А потім дивуємося, що риги підняли голови... Бандерлоги і т.п.

Гість umkin 2015-02-01 11:18:42

http://monitor.cn.ua/ua/politics/6573 Cписок депутатів місцевих рад Чернігівщини, яких виключено з партії "Фронт Змін": Членство було припинено, зокрема, за неголосування з питання про висловлення недовіри

Гість umkin 2015-02-01 11:19:05

прем'єр-міністру та Кабінету міністрів, за невиконання рішення партії ініціювати вимогу до парламенту ухвалити закон "Про порядок імпічменту Президента України", за відмову підтримати акцію "Україна проти Януковича" у жовтні-грудні 2011 року.

Гість umkin 2015-02-01 11:20:11

Білогура Василь Олексійович - Атрошенко подирает себе безвольных, таких же как он сам?

Гість вася 2015-02-01 11:20:53

А Голец-он же при Януковиче был предрайадминистрации..куда люстраторы смотрят?))))

Гість Семен Палій 2015-02-01 14:13:31

Януковича нема, та справа його живе. Регіонал Голець - помічник у депутата від БПП Дмитренка. Регіонал Запорощук - помічник у регіонала Купрієнка. Що скаже Ляшко? І регіонали повилазять за допомогою таких ось дмитренків-купрієнків.

Гість информация к размышлению 2015-02-01 16:10:29

сергей гарус - состоял в резерве ЯНУКОЧА "ЭЛИТА НАЦИИ"

Гість лампа 2015-02-01 17:09:56

Купрієнко, п***о, ти, с**о, добре присмоктався!

Гість Патріот 2015-02-01 19:30:23

Знову лапша народу на вуші. З однієї сторони розповідають про люстрацію. З іншого сторони представники владних партій у помічники на державну службу беруть вчорашніх регіоналів, які по закону підлягають люстрації. Наприклад - Голець.

Гість Ляшко 2015-02-01 19:48:42

Ганьба нардепам пристосуванцям. Запорощук, Голець, Гарус - риги, яких під люстрацію і недопускати на пушечний вистріл. Купрієнку, Дмитренку, Кулічу ГАНЬБА!!!

Гість Майдан 2015-02-01 21:54:07

Оце вам і сутність цих горлопанів з Радикальної партії. Купрієнко взяв собі помічника одного з головних регіоналів області, мільйонера і голову бюджетної комісії облради Валентина Запорощука. На вила треба і одного і іншого!!! Ганьба ригам з радикала

Гість Татьяна Всеволодовна 2015-02-02 08:30:26

Те которые на госслужбе это же за наши деньги их содержат, а еще и льготы, пенсии в будущем. Нет слов, на выборах пели о люстрации и те кто больше кричал сейчас набрали из ПР в команду. Выбрали миллионеров-имеем шкурный интерес, а не заботу о народе.

Гість РПЛ 2015-02-02 11:29:06

Нічого дивного. Купрієнко , як адвокат відстоював інтереси Запорощука у всіх судових процесах. Сьогодні Запорощук платить Купрієнку декілька зарплат нардепа. І на місцевих виборах регіонал Запорощук випливе в списках РПЛ. Це буде для Ляшка ганьба.

Гість не байдужий 2015-02-02 16:03:53

На скільки я знаю Голець не був членом партії регіонів та й працював у нас в Талалаївці чесно,але менше року, хабарів не брав, людям допомагав, залучав інвестиції, а потім призначили свободівця Брюховецького і корупція розцвілами буйним цвіт

Гість Свирид 2015-02-02 20:50:47

а хіба Гарус був в регіонах??

Гість Не байдужому 2015-02-02 22:53:38

Голець як раз підпадає під закон очищення влади, так як працював при Януковичу головою райдержадміністрації. На 10 років йому заборонено займати посади в держслужбі.

Гість Для невігласів 2015-02-03 19:51:44

оворячи про Закон «Про оновлення влади» (про люстрацію), Джанні Букіккіо зауважив, що це «поганий закон», і Венеціанська комісія дуже критична в оцінках щодо нього. «Але ми дійшли спільної думки у дискусіях з Вашими представниками, з Міністром юстиції і домовились спільно працювати над його доопрацюванням та приведенням цього закону у відповідність з європейськими стандартами», – зазначив він. Голова Венеціанської комісії висловив думку, що процес люстрації варто було б призупинити та спершу доробити відповідний закон. Президент відзначив, що думка експертів Венеціанської комісії є дуже важливою для України. Глава держави наголосив на важливості співпраці з Венеціанською комісією у напрацюванні змін до законодавства в контексті імплементації Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом та необхідності приведення законодавства у відповідність до європейських стандартів. Голова Венеціанської комісії запевнив у готовності своєї інституції допомагати Україні у напрацюванні законодавства. «Ми будемо працювати настільки швидко, наскільки це можливо», – сказав Джанні Букіккіо. Вже наступного тижня до України прибуде делегація експертів ВК, яка проведе низку зустрічей, зокрема у Міністерстві юстиції. Голова Венеціанської комісії високо оцінив пропозицію Президента створити конституційну комісію для комплексного напрацювання необхідних змін до Конституції та запропонував включити до її складу члена ВК, колишнього Прем’єр-міністра Польщі, експерта у галузі конституційного права Ганну Сухоцьку. Як наголосив Джанні Букіккіо, глибинні зміни законодавства не можуть бути зроблені без змін Конституції. Венеціанська комісія готова дати експертний висновок щодо законопроекту з судової реформи, щойно узгоджений законопроект буде опрацьовано у Верховній Раді, а також змін до Конституції щодо децентралізації влади. Джанні Букіккіо зазначив, що децентралізаційні поправки треба вносити якнайшвидше у рамках конституційної комісії з огляду на необхідність законодавчого забезпечення проведення місцевих виборів. «Ви багато робите для того, щоб налагодити атмосферу діалогу, досягти мирного вирішення та дотримання Закону у державі», – сказав Джанні Букіккіо. За його словами, дуже важко проводити реформи в такій складній ситуації. «Але Ви мусите, адже всі зараз дивляться на Україну», – зазначив Голова комісії.