Середа, 17 квітня 2024, 01:52
Повна версія сайту
;

Після затвердження Перспективного плану область отримає більше 100 мільйонів гривень,- ОДА

11:44 12.06.2015    Коментарі 1  
 

Область може отримати більше 101 мільйона гривень за бюджетною програмою «Державний фонд регіонального розвитку» лише після затвердження Перспективного плану формування територіальних громад.

Про це повідомляє департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації.

Ще одним критерієм фінансування є відповідність програм та проектів загальноприйнятим вимогам.

Зокрема, на Чернігівщині, за умови інвестування, кошти будуть розподіленні на 37 об’єктів з високим ступенем будівельної готовності.

Серед них:


Будівництво II корпусу та реконструкція існуючої будівлі школи-гімназії по вул. Київська, 190 у м. Прилуки.


Будівництво ЗОШ I-III ступенів на 108 учнівських місць в с. Машеве Семенівського району.


Будівництво школи №5 на 520 місць по вул. Вокзальна, 115 в м.Носівка.


Будівництво дільничої лікарні на 100 ліжок з поліклінікою на 200 відвідувань в смт Талалаївка Талалаївського району.


Реконструкція дитячого садка в с.Богданівка, вул. Широка, 30, Прилуцького району.

Частину грошей направлять на погашення кредиторської заборгованості за фактично виконані роботи у минулі роки. Значну кількість об’єктів у 17 районах та 3-ох містах обласного значення планується ввести в експлуатацію в поточному році.

Зазначений перелік надано до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України на розгляд державної міжвідомчої комісії. Фінансування здійснюватиметься після розпорядження Кабінету Міністрів України.

Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» за згаданою бюджетною програмою передбачені видатки в розмірі трьох мільярдів гривень. Втім, ліміти коштів для кожного регіону різні.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість ВОЛ 2015-06-15 23:16:04

За знищення понад 500 сільських рад обіцяють 101 мільйон гривень. Це нахабний шантаж з боку державних органів. Дешево вони хочуть купити погіршення і так жалюгідних умов проживання сільських мешканців.