П'ятниця, 03 травня 2024, 04:49
Повна версія сайту
;

Біля виборчих дільниць, від імені кандидата Березенка, роздають квитки на концерт

14:20 26.07.2015    Коментарі  
 

Біля виборчої дільниці №741029 (абонентський відділ водоканалу, вул.Генерала Бєлова, 2) роздавали квитки на вечірній концерт від імені кандидата по 205 виборчому округу Сергія Березенка.

За повідомленням журналістів ПіК, з намету білого кольору, біля дільниці, всім хто проголосував роздавали запрошення на концерт. На прохання показати документи, жіночки з намету показали документи «Ради регіонального розвитку», куратором якої, як відомо, є Сергій Березенко.

Відзначимо, що концерт, як і анонсувалося раніше, проходитиме на зеленій галявині за РАГСом, де наразі розташований «прозорий штаб» опонента Березенка Геннадія Корбана.

Як раніше повідомляв ПіК, у штабі Березенка спростували інформацію про роздачу квитків на концерт та назвали це провокацією. Наразі людей з намету забрала міліція.

Прес-слжуба Ради регіонального розвитку прокоментувала цю ситуацію наступним чином: "Офіційно заявляємо, що Рада регіонального розвитку Чернігівщини не виставляла жодних наметів і не роздавала жодних запрошень на будь-які заходи.

Відповідно, подібні дії, які самі по собі є грубим порушенням виборчого процесу, і здійснюються нібито від нашого імені незаконно й покликані дискредитувати кандидата в народні депутати Верховної Ради України по 205 одномандатному округу Чернігова Сергія Березенка".


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає