Неділя, 19 травня 2024, 12:31
Повна версія сайту
;

Головою Новозаводської районної у м.Чернігові ради став Олександр Атрощенко

16:30 07.12.2015    Коментарі  
 

Головою Новозаводської районної у м.Чернігові ради сьогодні, 7 грудня, під час засідання було обрано депутата від «Нашого краю» Олександра Атрощенко.

25 депутатів проголосувало «за», троє – «проти», і  вісім – не голосували.

На цю посаду, окрім Атрощенка, висувався і колишній депутат Чернігівської міської ради Олександр Мельник від «Громадянської позиції», однак, напередодні самого голосування зняв свою кандидатуру і закликав присутніх не голосувати за Атрощенка.

Заступником голови Новозаводської районної у м.Чернігові ради обрано депутата від «Радикальної партії» Володимира Велігорського. 27 депутатів проголосували «за», вісім – «проти» і один бюлетень був недійсним.

Нагадаємо, що Атрощенко вже був обраний головою Новозаводської районної ради у 2010 році. Тоді, його заступником також було обрано Велігорського.

Одноголосно було обрано кандидатуру депутатки від «Батьківщини» Світлани Личак на посаду заступника голови Новозаводської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради - керуючого справами виконкому.

Пізніше, новим головою було оголошено перерву до п’ятниці, 11 грудня.

Як відомо, головою Деснянської районної у м.Чернігові ради було обрано «свободівця» Володимира Грецького.

Довідково:

Атрощенко Олександр Анатолійович - громадянин України, народився 07.06.1968 р., освіта вища, безпартійний, Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру, Начальник Управління справами Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, місце проживання: м. Чернігів


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає