Неділя, 19 травня 2024, 01:06
Повна версія сайту
;

Депутат від «Опоблоку» та колишній директор «Основи» керують водоканалом

16:37 17.02.2016    Коментарі 7  
 
Павло Вовк та Сергій Малявко

У начальника Чернігівського водоканалу Олександра Шкіня з’явилися два нових заступники Павло Вовк, депутат міськради від «Опозиційного блоку», та Сергій Малявко, колишній директор ТОВ «Основа-ТВ».

Даний факт ПіК підтвердили у Чернігівській міській раді.

Обох заступників було призначено ще у грудні 2015 року, але про це стало відомо лише зараз. До того ж, на офіційному сайті КП "Чернігівводоканал", у розділі "Контакти", станом на 17 лютого, відстутня інформація про Вовка та Малявко.

Павло Вовк, до призначення на цю посаду, працював начальником юридичного відділу міськради. Вовк став відомий після того, як направив до суду звернення від Чернігівської міської ради про необхідність заборони проведення масових заходів у листопаді 2013 року. Саме це звернення стало приводом для рішення суду про знесення Чернігівського ЄвроМайдану.

В рамках розслідування розгону ЄвроМайдану у Чернігові прокуратура оголосила про підозру колишньому юристу міськради ще у березні 2015 року. Однак до сьогодні, судова справа так і не доведена до кінця.

Павлу Вовку інкримінується низка статей Кримінального Кодексу України, таких як «Перевищення влади та службових повноважень» та «Службова недбалість». Покарання за вищезазначені статті може бути від штрафу до позбавлення волі до 8 років, в залежності від обставин, при яких було здійснено правопорушення (це ч.2 ст.365, ч.2 ст.372, ч.1 ст.367, ч.1 ст.365, ст.340, ч.1 ст.375 ККУ).

У жовтні 2015 року Павло Вовк балотувався до міськради по спискам «Опозиційного блоку», але став депутатом, лише після того, як одна з уже обраних депутаток відмовилася від свого мандату.

Зазначимо, що на сайті Чернігівської міської ради Вовк значиться як безробітний.

Можна припустити, що посада заступника була отримана в обмін на підтримку трьох депутатів від «Опоблоку» під час скандальних спроб Владислава Атрошенка провести першу сесію та прийняти присягу.

Другий заступник Сергій Малявко – виключно креатура нинішнього міського голови Владислава Атрошенка. Малявко був виконавчим директором у кількох напрямків бізнесу Атрошенка, зокрема, комерційним директором телеканалу «Дитинець», директором ТОВ «Основа-ТВ» та брав участь у діяльності благодійного фонду «Поліський оберіг».

За неофіційною інформацією саме Малявко може очолити комунальне підприємства «Чернігівводоканал» незабаром.

Нинішній багаторічний керівник підприємства Олександр Шкінь, як відомо, є давнім другом та партнером колишнього міського голови Олександра Соколова.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість максим 2016-02-17 17:32:13

интересно, а что получили остальные два депа из опблока? думаю Шеремет своё отхватит, а Живенко........ Эй Вы му...ки, мужики в смысле:))) чтож вы так?:))) не даром про вас плохо народ отзывался!!!

Гість Тетяна 2016-02-17 17:35:33

Максим, а Ві про це натякніть тій самій дамі депутату! Думаю, вона сама все про цих жуліків знала, але вірила........що для "своїх" вони люди!:((( телефон на сайті міськради є її. вони нічого не варті !!! щкода, що виповзли в раду......

Гість Александр 2016-02-17 17:38:02

по Малявко-нет вопросов!всё понятно. а Вовк-гнида та ещё.Живенко которая-так та затянула Вовка в раду своими усилиями, нервами и даже думаю баблом!-пусть теперь получает "благодарность"

Гість гость 2016-02-17 17:40:44

вижу дискусию. помогу разобраться Вовка знаю лично,гнида это самое ласковое слово к нему.Жопу свою подсунул на новое кресло и забил на всех из Опоблока. Малявко...верно было сказано, там всё понятно

Гість Гість 2016-02-17 17:43:17

Вовк?да воно билося за місце депутата, хоча мало хто йому довіряє.воно на Шеремета таку пургу гоне, це бридка людина. Олеже, кого Ви привели з собою? витісніть цього притулу

Гість Гість 2016-02-17 18:15:45

А когда это мелкий стал бывшим директором Основы?

Гість Михаил 2016-02-17 22:05:52

Опоблок? Вовк? ганьба!Вы себе подпортили репутацию этим козлоВовком!он продрался к руководящему креслу и забил на вас. Семенович ты куда смотрел что этот с тобой оказался?пропиарился через суды, а вы поверили. Продажное г..но