Субота, 18 травня 2024, 11:27
Повна версія сайту
;

Скільки потрібно коштів аби привести до ладу дороги Чернігова?

09:03 14.03.2016    Коментарі  
 

На думку заступника міського голови Олександра Кириченка, щоб привести у належний вид дороги у Чернігові, потрібно близько 100-150 мільйонів гривень.

Про це він повідомив 11 березня, під час прес-туру.

За його словами, цьогоріч з міського бюджету на капітальний ремонт міських доріг виділено 15 мільйонів гривень, ці кошти підуть виключно на капітальний ремонт. Також виділено ще 11 мільйонів грн, які спрямують на ямковий ремонт доріг.

Заступник начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Наталія Плиско повідомила, що вже виготовлена проектно-кошторисна документація на частину вулиць. Змін дорожнього покриття зазнають такі вулиці: Шевченка, Кірпоноса, пр. Перемоги, Гетьмана Полуботка, Любецька, Щорса, пр. Миру та інші. Наталія Плиско повідомила, що 15 мільйонів гривень вистачить тільки на 3,5 км міських доріг з гарним покриттям.

Додамо, що перелік вулиць з найбільш пошкодженим покриттям з’явиться на офіційному веб-порталі міської ради, щоб мешканці міста змогли ознайомитися і підказати, де вкрай необхідно робити ремонт.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає