Понеділок, 29 квітня 2024, 11:45
Повна версія сайту
;

«По-новому» не виходить: на сесію знову виносять скандальні земельні рішення

10:52 21.03.2016    Коментарі 5  
 

На наступну сесію Чернігівської міської ради виноситься цілий ряд скандальних земельних питань.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише активіст Олександр Гашпар.

Окрім питання виділення 5 га ТОВ «Топаз», 3 га ТОВ «Форест 3» в районі «Епіцентру», продовження оренди ТОВ «Термінал Центр» та дозволу на розробку проекту землеустрою колишньому лідеру ПСПУ Івану Донцю, що вже набули розголосу у місті, виноситься і ряд нових.

Так, на наступну сесію виносяться питання, які лобіювалися колишнім Чернігівським головою Олександром Соколовим ще минулої каденції. Це питання надання земельних ділянок КП "Чернігівбудінвест" під будівництво групи житлових будинків по вул. Попудренко - Маяковського (біля міського центру зайнятості), під будівництво багатоповерхового будинку по вул. Любецька, 26 (на місці розграбленої станції швидкої допомоги), щодо поділу земельної ділянки площею 18 гектарів в мікрорайоні "Масани-3" (частина котрої піде "Набережному Кварталу" себто "Європейському Двору") і вже мабуть в шосте буде виноситися питання щодо будівництва реабілітаційного центру на березі р. Стрижня однопартієцем Соколова - паном Козловим. 

Знову спроба дерибану Ялівщини? 

 Виносяться на розгляд питання щодо зміни цільового призначення земельних ділянок в межах Ялівщини  під будівництво перших будинків 3-ої черги "Царського села". Земельні ділянки, щодо яких хочуть змінити їх цільове призначення належать громадянам, які мають безпосереднє відношення, як до Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, так і до будівництва 1-ого "Царського села" на Грибоєдова та 2-ого біля "Фрезеніусу". Один з них - це Олександр Коленченко (сусід Атрошенка у "Царському селі-2"), котрий на 15-ій сесії Чернігівської міської ради 6 скликання отримав позитивне рішення по зміні цільового призначення "під будівництво" 13 ділянок загальною площею більше 2 гектарів, а другий - це Руслан Дубинка, котрий є керівником кількох фірм, які мають пряме відношення до Чернігівського міського голови ("Енергополіс-інвест", "Техагроком"). 
"Ймовірно цим і пояснюється відсутність прогресу в питанні створення РЛП "Ялівщина", про що недавно казала Тамара Петрова»,- зазначає Олександр Гашпар.

"В чиїх інтересах діє тесть Чернігівського міського голови Тимофей Бичков, котрий володіє земельними ділянками в "Ялівщині" поруч з тими, що хочуть віддати на наступній сесії під забудову? І якщо пройдуть ці два рішення на наступній сесії, то можна не сумніватися, що власники сусідніх земельних ділянок вже стануть в чергу на зміну цільового призначення і своїх земельних ділянок, потім буде знищено 1 гектар лісу, який знаходиться в оренді Чернігівського торгового альянсу, а потім на 3 гектарах заброшеного тепличного господарства Максим Черненок побудує закритий VIP-клуб для прилеглих будиночків чернігівського "бомонду" і згодом регіонально - ландшафтний парк "Ялівщина" залишеться виключно на папері.", - додає громадський активіст. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість 072 2016-03-21 14:45:52

Ну просто без коментарів лише: Pi-Pi-Pi

Гість народ 2016-03-21 14:54:35

обычные вопросы.........нужно дать шаг на встречу развитию НАШЕГО ГОРОДА!Пусть строят!Наши мужики не будут ездить в Москву,Польшу на стройки!!!Будет работа!!!!Да везде строят а у НАС как не вопрос так то одна политическая сила то вторая блокирует....

Гість sggtfr 2016-03-22 09:26:23

Гармаша Яловщина не пройдет!!!!не допустим распил ЯЛОВЩИНЫ!!!!!!И куда Смотрит Дубель!???Где защита Яловщины!!!!Нужно писать письмо Юле Владимеровне Тимошенко!!!!!

Гість Петрова 2016-03-23 07:43:53

Проверка на вшивость для городской власти и депутатов.Надежды мало.

Гість Аналітик 2016-03-23 14:19:37

Знову Ялівщина. А як же виконання попередніх рішень міської ради про надання дозволу на створення регіонального парку. А де дії облради, яка створила РЛП "Ялівщина", а що робить робоча група по моніторингу щодо діяльності РЛП