Субота, 18 травня 2024, 21:23
Повна версія сайту
;

На сесії міськради знову намагатимуться розширити виконком

09:32 23.03.2016    Коментарі  
 
Дмитро Лавренюк

На наступну сесію Чернігівської міської ради, яка запланована на 31 березня, вдруге виноситься питання про розширення складу виконавчого комітету.

Відповідний проект рішення розміщений на сайті ради.

Пропонується включити до складу виконкому ще п’ятьох людей. А саме, Тетяну Бойко (голову Чернігівського осередку ГО “Міжнародний інститут гуманітарних технологій”), Валерія Бондарчука (заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради), Олександра Кириченка (заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради), Михайла Шостака (першого заступника міського голови) та Дмитра Лавренюка (директора товариства з обмеженою відповідальністю ʺСівертексʺ).

Відповідно до законодавства Кириченко, Шостак і Бондарчук мають увійти у виконком згідно своїх посад.

Як відомо, це питання вже виносилося на розгляд сесії, однак депутати не підтримали його. Тоді, замість Лавренюка пропонувалося «завести» до виконкому колишнього депутата міськради Сергій Масленнікова, котрий вже давно є членом команди Владислава Атрошенка та координатором благодійного фонду «Поліський оберіг», засновником якого також є міський голова Чернігова.

Зазначимо, що Дмитро Лавренюк, яким замінили Масленнікова, також є людиною з команди міського голови Владислава Атрошенка. Він висувався на місцевих виборах до міської ради від БПП «Солідарність» та приймав активну участь у діяльності БФ «Поліський оберіг». Окрім цього, на сайті міської ради він і досі значиться головою правління ПАТ виробничо-торгова фірма «Сіверянка», а його батько Олександр Лавренюк – президентом «Сіверянки».


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає