Субота, 18 травня 2024, 23:20
Повна версія сайту
;

У Атрошенка два нових позаштатних радників

09:32 25.03.2016    Коментарі  
 

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко «обзавівся» ще двома позаштатними радниками.

Відповідне розпорядження мера оприлюднено на сайті міської ради.

Так, позаштатним радником з питань міжнародного співробітництва став Терлецький Станіслав Романович, а з фінансово-економічних питань Лавренюк Дмитро Олександрович.

Терлецький зарахований до списку позаштатних радників з 14 березня, Лавренюк – з 21 березня.

Як відомо, на найближче сесію міської ради виноситься питання про розширення виконавчого комітету. Один із претендентів на «вхід» Дмитро Лавренюк, директор ТОВ «Сівертекс».

За повідомленням ПіК, фірма Лавренюка задорого продавала спорядження для Міністерства оборони.

Дмитро Лавренюк висувався на місцевих виборах до міської ради від БПП «Солідарність» та приймав активну участь у діяльності Благодійного фонду «Поліський оберіг», засновником якого є Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Окрім цього, на сайті міської ради він і досі значиться головою правління ПАТ виробничо-торгова фірма «Сіверянка», а його батько Олександр Лавренюк – президентом «Сіверянки».

Станіслав Терлецький, за повідомленням міської ради, працює у «Світовому банку». До цього він був радником голови Чернігівської облради Наталії Романової.

Також, на сайті Національного олімпійського комітету України він значиться як заступник голови обласної федерації баскетболу.

Окрім Терлецького та Лавриненка, позаштатними радниками Чернігівського міського голови з юридичних питання працює Олег Косовець та працівник СБУ Геннадій Осипенко.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає