П'ятниця, 03 травня 2024, 14:56
Повна версія сайту
;

Акція проти незаконних забудов в Чернігові

11:37 26.12.2012    Коментарі 1  
 

Сьогодні біля стін міської ради акция відбулася акція протеста проти систематичних забудов зелених зон та дитячих майданчиків Чернігова. Одним з прикладів такої забудови є неправомірне будівництво АЗС по вулиці Шевченка 160-б.

Учасники акціїї пішли на крайні міри та перекрили рух автотранспорту. Вони постійно переходили пішохідний перехід біля міської ради заважаючи проїхати автомобілям.

Після закінчення акції всі присутні підписали вимогу до міського голови назавжди зняти питання про будівництво АЗС за адресою вул. Шевченко 160б та прибрати незаконний паркан з землі чернігівської громади.

В той час коли проводилась акція, в стінах міської ради проходила сесія міської ради. На початку сесії депутат міської ради Мельник О.Г. вніс пропозицію про включення в порядок денний питання про визнання договору оренди  ПП «Кристал» (керівник депутат міськради Осіковська) земельної ділянку за адресою Шевченко 160Б (де будують АЗС) таким, що втратив чинність. Та нажаль міський голова не захотів вносити дану пропозицію на розгляд міської ради.

Під час акції були конфлікти з міліцією та водіями транспорту. Але як повідомили організатори акції адміністративних санкцій до у часників не застосовували.

 

IMG_0121

IMG_0123


Гість Олександр72 2012-12-27 14:09:08

мав Шакалов вас на увазі городяни