Вівторок, 23 квітня 2024, 12:19
Повна версія сайту
;

За 50 км від кордону із Чернігівщиною росіяни будують нову військову базу, - ЗМІ

09:32 08.06.2016    Коментарі  
 

Росія будує ще одну військову базу в місті Клинці Брянської області, яке знаходиться за 50 км від чернігівського кордону, повідомляє Reuters.

Журналістам агентства вдалося побачити тимчасовий військовий табір, а також велику кількість новоприбулих військовослужбовців та військову техніку.

За словами солдатів, які стояли на блокпосту, вони охороняють "спеціальний військовий об'єкт".

Міноборони РФ офіційно не визнало перекидання військ в Клинці, але чиновник місцевої адміністрації сказав, що місто було обране як місце нової дислокації дивізії і поки туди прибули близько 240 військових.

"Приховувати те, що прибули? Ну прибули...Вони розквартировуються, перебувають тут", - заявив перший заступник голови адміністрації Клинцов Олег Клєтний.

За його словами, війська з мотострілецької дивізії почали прибувати в місто 30 травня. Вони були перекинуті з Єкатеринбурга, який знаходиться приблизно в 2000 кілометрах на схід від Клинців.

Після завершення військова база в Клинцях стане новим компонентом військової присутності РФ на її західному рубежі, що простягнулося від Баренцового моря на півночі до Чорного моря на півдні.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає