Вівторок, 23 квітня 2024, 22:49
Повна версія сайту
;

Проти кандидата від радикалів у Чернігові почали поширювати «чорнуху»

09:05 15.06.2016    Коментарі 1  
 

Проти кандидата від «Радикальної партії» по 206 округу Дмитра Блауша у Чернігові почали поширювати «брудну агітацію», а саме наліпки. Вони містять зображення непристойного характеру та не мають вихідних даних.

Про це повідомляє спостерігач ОПОРИ у Чернігівській області.

Окрім цього, зафіксовані випадки пошкодження сіті-лайтів з рекламою Блауша.

Сам кандидат у своєму коментарі ОПОРІ повідомив, що збирається звертатися із заявою до правоохоронних органів з приводу цих фактів та вживає заходів щодо виявлення осіб, які розповсюджують “брудну агітацію”.

“Відповідно до ч. 25 ст. 74 Закону “Про вибори народних депутатів України”, перешкоджання здійсненню права на проведення передвиборної агітації, а також порушення встановленого законом порядку проведення агітації тягнуть за собою відповідальність, встановлену законами України, - прокоментував координатор громадського спостереження у Чернігівській області Святослав Бабіля, - а відповідно до ч. 2 ст. 157 Кримінального кодексу України, перешкоджання вільному здійсненню громадянином свого виборчого права або права брати участь у референдумі, перешкоджання діяльності іншого суб'єкта виборчого процесу, поєднане із застосуванням насильства, знищенням чи пошкодженням майна, погрозою застосування насильства або знищення чи пошкодження майна, тягне за собою покарання у виді обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.”


Автор: Чернігівщина: події і коментарі по матеріалам ГМ ОПОРА
Гість Кирил 2016-06-15 10:11:40

Из песни слов не выкинешь. Член назвали членом, а об этом ведь все и так думают!