П'ятниця, 26 квітня 2024, 22:42
Повна версія сайту
;

Коштовний «безкоштовний», або як драг-рейсери «розвели» чернігівців на гроші

10:02 29.08.2016    Коментарі  
 

До початку змагань 4 етапу Чемпіонату України з драг-рейсінгу на аеродромі «Півці» зібралися сотні любителів автоспорту, подивитися на швидкісні автівки чернігівці приходили сім’ями.

Один квиток коштував 70 гривень. Хто був без спеціального браслетка – просили вийти. Пише newvv.net 

І все б нічого, але захід анонсувався як безкоштовний.

 Зокрема, про це на брифінгу в облдержадміністрації 18 серпня говорила очільниця департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш.

Про безкоштовний вхід було анонсовано і на більшості чернігівських сайтів. Svoboda.fmтакож анонсувала змагання не на комерційній основі. За посиланням – анонс, датований 16 серпня. На жодній афіші, присвяченій проведенню 4 етапу Чемпіонату у Чернігові також не було вказано про вартість квитка. З таким самим успіхом люди на вході могли збирати й по 100 гривень за вхід на територію військового аеродрому.

 Своєрідним трактуванням «безкоштовності» входу на змагання зі сторони організаторів перегонів обурилася і Ніна Лемеш.

У телефонній розмові вона повідомила, що вхід для відвідувачів і дійсно повинен бути безкоштовний. Утім, за словами представників Автомобільної федерації, вони зробили платні квитки, бо несуть великі витрати на проведення етапу чемпіонату.

Логіка, як мінімум, дивна, адже про те, що ви збираєтесь заробити на відвідувачах треба як мінімум, попереджати. Наприклад, як це було під час приїзду до Чернігова водної гірки «Water Hill».

«Кинутою» у цій ситуації виявилися й облдержадміністрація та міськрада, які, за словами Ніни Лемеш, всіляко сприяли проведенню перегонів.

Зокрема, було організовано чергування бригад «швидкої», пожежників та поліції, привезли біотуалети. А для того, щоб чернігівцям було комфортніше дістатися на «безкоштовні» змагання, на один день продовжили декілька маршрутів до Півців.

Ніна Лемеш стверджує, жодної копійки з організаторів ОДА не взяла.

Також їй не відомо й про платню за оренду злітної смуги, хоче це питання краще адресувати військовим.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає