Четвер, 18 квітня 2024, 06:32
Повна версія сайту
;

Прокуратура не побачила побиття в’язня в чернігівському СІЗО

09:30 30.08.2016    Коментарі  
 

В Інтернет-виданнях розповсюджено інформацію щодо дезорганізації ув’язненими роботи Чернігівського слідчого ізолятора, спричинення їм тілесних ушкоджень та незаконного поміщення в’язня у карцер.

Реалізуючи надані законом повноваження щодо здійснення нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру, прокуратурою області перевірено законність поміщення та умови утримання ув’язненого в карцері установи. 

Повідомляє прес-служба прокуратури

З’ясовано, що вказану особу 23.08.2016 обґрунтовано поміщено до карцеру за порушення режимних вимог. Ув’язненому забезпечено можливість особистого звернення до прокуратури області та безпосереднього спілкування з прокурором. Факт побиття не підтвердився. Дій, які б дезорганізували роботу установи не встановлено. 


Прокуратурою області керівнику управління ДПтС України в області внесено вказівку щодо забезпечення в установах виконання покарань та попереднього ув’язнення правопорядку, дотримання вимог нормативних актів щодо режиму та забезпечення їх стабільної роботи.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає