Середа, 24 квітня 2024, 12:58
Повна версія сайту
;

Романову розкритикували за «промоцію» Чернігівщини

11:04 05.09.2016    Коментарі 1  
 

Народного депутата від «Самопомочі» Анну Романову розкритикували у соціальних мережах за «промоцію туристичних об’єктів України».

Депутатка написала пост у соціальній мережі Фейсбук про початок проекту промоції цікавих туристичних об’єктів України. Розпочала вона із Качанівки, що у Чернігівській області.

До свого допису у Фейсбуці Анна Романова додала свої фотографії на фоні палацу у Качанівці. Читачі у соціальних мережах були невдоволені такими недоречними фотографіями депутатки, котра, нібито, намагається «розкрутити» історичні місця Чернігівщини.

Більшість невдоволених коментарів стосувалися того, що нардеп намагається зробити власну промоцію, а не промоцію історичних пам’яток, адже на фотографіях Романова займає більшу частину кадру.

Цікаво, що допис промоції історичних пам’яток України депутатка написала російською мовою. Після хвилі критики Анна Романова видалила допис та написала новий – українською.

Як повідомлялося, матою проекту є створення привабливого жіночого образу на фоні легендарних храмів, палаців, замків, садиб або природних ландшафтів – як найкращої промоції України в світі, а української жінки – як берегині та символу духовності.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість ромсем 2016-09-05 22:35:17

духовність зашкалює