Понеділок, 06 травня 2024, 21:21
Повна версія сайту
;

Під виглядом будинку для АТОшників збудують будинок для СБУ на території Березового Гаю

14:55 05.09.2016    Коментарі 3  
 

В рамках програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей у Чернігівській області на 2015-2016 роки заплановано будівництво багатоповерхових житлових будинків для забезпечення житлом учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, які потребують поліпшення житлових умов.

Про це повідомляє громадський активіст Олександр Гашпар на своїй сторінці у Фейсбуці.

На це у обласному бюджеті закладено 30,5 мільйонів гривень.

Будувати збираються на розі вулиць Пухова-Доценка, біля будинку №130 , залізаючи на частину місця масового відпочинку людей - Березового Гаю.

«Скоріш саме тому, побоючись невдоволення мешканців прилеглих будинків, Управління Служби безпеки України в чернігівській області вирішило не "світитися" в цьому питанні і містобудівні умови і обмеження забудови цих двох земельних ділянок чомусь видали Управлінню капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації. Тож в даному випадку виконком в котрий раз прийняв апріорі незаконне рішення, бо для отримання містобудівних умов замовник (він же заявник) мав би надати правовстановлюючі документи на земельні ділянки, а Управління капітального будівництва цих документів не має, бо ділянки знаходяться в постійному користуванні Управління СБУ»,- пише Гашпар.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Наталия 2016-09-06 20:57:20

А ,что в СБУ работают не такие люди ,как все? Да и участие в АТО принимают не меньше других.Или льготы и прочее не для всех одинаково установлены государством?

Гість Сергей 2016-09-08 15:57:09

Очень интересно, где работает Гашпар? За что он живет? Потому что, если человек работающий, то у него просто напросто не будет времени заниматься всякой ерундой. А тут как не откроешь интернет, так везде всезнающий Гашпар.

Гість Капрал 2016-09-09 09:16:01

Сотрудники СБУ понесли первые потери в АТО, СБУ начала АТО, постоянно в АТО находятся сотни сотрудников. В чем нет логики по поводу выделения жилья учасникам АТО из числа сотрудников СБУ.