Четвер, 28 березня 2024, 16:22
Повна версія сайту
;

День туризму відзначили в новому культурно-мистецькому закладі

12:34 28.09.2016    Коментарі  
 

Цьогоріч майданчиком для святкування Дня туризму став Чернігівський кіно-культурний мистецький центр з національно-патріотичного виховання дітей та молоді, відкритий на базі колишнього кінотеатру ім. Щорса.

Для жителів та гостей Чернігова 27 вересня тут представили туристичну виставку. Профільний Департамент ОДА, музеї та заповідники області, готелі та вищі навчальні заклади презентували туристичний потенціал Чернігівщини.

Неабияку зацікавленість екскурсоводів та гідів області, наукових співробітників музеїв та заповідників, інших фахівців, які займаються туристичним супроводом, викликав семінар «Сучасні туристичні тренди та робота гідів».

Учасником заходу також стала гостя із столиці – директор Навчально-консультаційного центру по туризму Міністерства культури України Яніна Гаврилова. Вона ознайомила присутніх із сучасними технологіями туризму, вимогами до туристичних маршрутів. На семінарі відбувся жвавий обмін думками щодо перспектив розвитку туризму в області.

Завершили відзначення Дня туризму урочистим концертом. Заступник голови – керівник апарату Чернігівської облдержадміністрації Наталія Романова та директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій ОДА Олександр Левочко привітали працівників туристичної галузі області з професійним святом.

– Чернігівщина має неоціненні туристичні можливості. Ми ж з вами повинні так стратегічно вибудувати концепцію розвитку туристичної галузі області, щоб до нашого прекрасного чернігово-сіверського краю із великою зацікавленістю приїжджали туристи як з усіх куточків України, так і з різних країн світу, – звернулася до фахівців сфери туризму Наталія Романова.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Коментарів ще немає