Середа, 24 квітня 2024, 14:36
Повна версія сайту
;

Бійці роти "Чернігів" вирушили на Донбас

09:14 29.09.2016    Коментарі  
 

Спецпризначенці охоронятимуть стратегічні об’єкти в Маріуполі, підтримуватимуть там публічний порядок, а також братимуть участь у зачистках та знешкодженні диверсантів. 

Провести бійців на Схід прийшли побратими, друзі й родичі. І хоча чернігівці їдуть на Донбас далеко не вперше, близькі не приховували хвилювання. 

Під час шикування підрозділу заступник начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Дмитро Лось виконав почесну місію — вручив подяки МВС України поліцейським, які відзначилися під час виконання бойових задач. 

Також голова профспілки атестованих працівників поліції Ігор Поплавськийвручив спецпризначенцям медалі «За відвагу та мужність». 

Проводжаючи бійців на Донбас, заступник начальника ГУНП Дмитро Лось закликав бійців сумлінно нести службу та не втрачати пильності як в ходіспецоперацій, так і під час щоденних патрулювань. Керівник закликав земляків тримати високу чернігівську марку та бути взірцем для інших. 

Побратими, родичі і друзі побажали бійцям гідно виконати поставлені задачі та через два місяці з честю повернутися додому.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає