П'ятниця, 19 квітня 2024, 07:47
Повна версія сайту
;

Чи можна двічі проголосувати у «Бюджеті участі»? Як триває голосування?

12:28 29.09.2016    Коментарі  
 

У Чернігові голосування. Журналісти завітали до однієї з 14 дільниць аби віддати свій голос за один із проектів «Бюджету участі». 

З 15 по 30 вересня у 14 пунктах голосування, які розташовані у всіх районах Чернігова. Небайдужі містяни можуть підтримати будь-які із 61 проектів «Бюджету участі». Серед них 30 проектів – капітальні видатки, 31 – поточні. На реалізацію проектів переможців у бюджет Чернігова на 2017 рік планується закласти 6,4 мільйони гривень.

Щоб проголосувати за «Бюджет участі» необхідно мати тільки один документ – паспорт громадянина України. На виборчій дільниці вам мають надати два бюлетені. У них зазначені проекти, які раніше пройшли голосування у членів робочої групи. Всього цього року із 75 проектів до бюлетенів потрапили 61. Серед них допомога онкохворим дітям, реконструкція спортивних майданчиків, створення гуртків для дітей з особливими потребами, будівництво пайп-парку та повернення жабок до вулиць Чернігова.

Після заповнення бюлетеня, адміністратор має внести ваші результати до електронного реєстру. Буквально три хвилини вам знадобиться, щоб проголосувати та підтримати чернігівців, які виявили свою ініціативу.

Наталія Сенченко, яка слідкує за голосуванням в Новозаводській районній раді каже, містяни активні у своєму волевиявленні.

Журналісти телеканалу «Дитинець» вирішили перевірити чи можливо проголосувати двічі одній людині та завітали до другої виборчої дільниці. За тим же алгоритмом представили документи, заповнили бюлетені і віддали їх на електронну реєстрацію. Проголосувати вдруге нам не вдалося. Ті ж, хто ще не відвідав дільниць, можуть це зробити до 30 вересня.

Відео телеканалу "Дитинець"



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає