П'ятниця, 26 квітня 2024, 17:35
Повна версія сайту
;

Зрив опалювального сезону готує Тимошенко– Павло Нусс

15:07 29.09.2016     
 

Імідж. Фракція «Батьківщина» має намір зірвати опалювальний сезон.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пише політолог Павло Нусс. За його словами, цю інформацію він отримав з достовірних джерел. Він зазначає, що в такий спосіб Тимошенко хоче дискредитувати не тільки уряд прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, а також главу держави Петра Порошенко особисто. За словами експерта, нині триває «обробка» підконтрольної Юлії Тимошенко вертикальної влади в регіонах.

«Багато моїх колег відмовлялися вірити у достовірність цієї інформації, поки в розпорядження одного з українських інформаційних порталів не потрапив лист за підписом заступника голови фракції Тимошенко, Івана Кириленка, в якому Туровська наполегливо рекомендує своїм партійцям виконати директиву ЮВТ щодо зриву опалювального сезону в Україні», – пише Нусс.

У листі зазначено: «З метою дискредитації чинного уряду і протистояння злочинній політиці Петра Порошенка було прийнято рішення прийняти всі можливі заходи для зриву запуску опалювального сезону в країні. Звертаємося до вас з пропозицією, … докласти максимум зусиль для того, щоб опалювальний сезон у регіонах опинився під реальною загрозою зриву…» Далі в листі партія гарантує всіляку підтримку виконавцям цієї змови, яка може знадобитися в процесі виконання цього партійного доручення», – зазначає політолог.

Водночас він пише, що 26 вересня, прийшло спростування існування такого листа. «Батьківщина» не може пропонувати залишити людей без опалення. Навпаки, ми боремося за те, щоб люди отримували якісні комунальні послуги за справедливими цінами! Ми категорично спростовуємо такі фальшивки, які зараз поширюються, і засуджуємо такі методи боротьби з боку наших опонентів!» – зазначив народний депутат від фракції «Батьківщина» Вадим Івченко.

Однак Павло Нусс зазначає, що неодноразово відбувався витік інформації з грифом секретності. Так, наприклад, 2005 року на закритій нараді, яку проводила Тимошенко у власному особняку, були присутні лише її партнери і соратники. Проте через дві години президент Віктор Ющенко вже знав усі подробиці цієї наради. А через два роки Ющенко дізнався про те, що плануються перевибори у Верховну Раду, а потім і перевибори глави держави. Цей план, за словами Нусса, розробляла Тимошенко.

«Діловод Тимошенко Олег Тищенко, який вів тоді протокол засідання радників Тимошенко, помилково направив його в ЗМІ по загальній електронній базі. Аналогічно до «листа Кириленко», цей документ став надбанням преси, президента Ющенка, громадськості», – зазначив політолог.

ukr.media


Автор: УкрМедіа