Четвер, 25 квітня 2024, 08:27
Повна версія сайту
;

Під час концерту «Океану Ельзи» у Чернігові зіпсували нові бігові доріжки на стадіоні

09:47 30.09.2016    Коментарі 2  
 

Після проведення на стадіоні ім. Гагаріна у Чернігові концерту гурту «Океан Ельзи» 28 вересня, чернігівські легкоатлети були шоковані станом нових бігових доріжок.

Спортсмени виклали фото на своєму сайті, де чітко видно, що доріжки зіпсовані як мінімум у двох місцях.

«Хочемо нагадати, що у зв'язку з реконструкцією футбольного поля, всім дитячо-юнацьким спортивним школам заборонили відвідувати навіть частину бігових доріжок (вже в цілому 3 місяці). І ми хочемо мати відмінних спортсменів, які показують високі результати.

І ми хочемо жити краще, в нашій країні, і для себе ж не можемо зробити все грамотно і по-людськи. Тепер потрібно заново класти доріжку, що б приймати змагання рівня чемпіонату України або інших міжнародних. А це знову наші з Вами капіталовкладення в якості податків ...»,- йдеться у повідомленні легкоатлетів.

Своє невдоволення щодо зіпсованих бігових доріжок висловила і учасниця Олімпійських ігор у Ріо Ольга Бабік, котра зауважила, що хотіла б готуватися до наступних олімпіад у рідному місті.

Як відомо, біговим доріжка ще немає і року, їх поклали лише у 2015 році, що коштувало державному бюджету 1,7 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що за повідомленням віце-президента Десни Ігора Базалінського, на час концерту НСК «Олімпійський» надав спеціальні щити для закриття тієї території, де знаходилися фан зони.

Як повідомляє Свобода ФМ, бігові доріжки на стадіоні імені Гагаріна відремонтують за рахунок організаторів концерту «Океану Ельзи».

Про це в коментарі у мережі Facebook заявив депутат Чернігівської обласної ради Андрій Прокопенко.

«За фактом пошкоджень був складений акт із фотографіями, підписаний дирекцією стадіону та організаторами. Відновлення покриття буде проведено протягом 14 днів за рахунок організаторів» - написав він.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Тренер 2016-09-30 14:10:32

Це справжній акт вандалізму! Куди дивилася дирекція стадіону? І тепер хочуть вирізати 1 метр квадратний резини і приклеїти новий кусок... Це якби на вашому весільному платті вирізали кусок тканини і пришили латку.

Гість владко 2016-10-04 13:18:37

прикро що не запобігли такому випадку.шкода що виконавці організаторів не відчувають, що таке нові гарні доріжки.дуже шкода що це повязано з таким гарним концертом