Субота, 11 травня 2024, 05:56
Повна версія сайту
;

До Чернігова повернулися спецпризначенці, які два місяці несли службу у Маріуполі

12:33 30.09.2016    Коментарі  
 

Чергова ротація роти спеціального призначення «Чернігів» після виконання бойових завдань в зоні АТО повернулася додому. 

Зранку 30 вересня автобус з бійцями роти поліції спеціального призначення «Чернігів» прибув до рідного міста. В зоні відповідальності спецпризначенціпатрулювали місто, виконували завдання на передовій та охороняли стратегічно важливі об’єкти, які підтримують життєзабезпечення більш як півмільйонного Маріуполя. 

На майданчику біля будівлі ГУНП в Чернігівській області спецпризначенцівзустрічали керівництво Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, родичі та колеги. 

Старший ротаційної групи майор поліції Сергій Єрмак доповів заступнику начальника ГУНП в Чернігівській області підполковнику поліції Олександру Лосю про виконання бійцями поставлених завдань та благополучне повернення додому. Керівник привітав бійців з поверненням, подякував за сумлінне несення служби та побажав добре відпочити в родинному колі. 

Зустріч продовжилася приємним моментом — Дмитро Лось вручив подяки МВС України поліцейським, які відзначилися під час виконання бойових завдань в зоні АТО. А двом бійцям роти «Чернігів», які відбили напад на стратегічний об’єкт і затримали порушника, заступник начальника ГУНП вручив пам’ятні подарунки – наручні годинники. 

Після завершення всіх офіційних заходів бійці вирушили здавати зброю та амуніцію. Наразі на спецпризначенців чекає атестація, яку їх колеги вже пройшли. Після неї бійці підуть у короткострокову відпустку, щоб відновити сили та приступити до виконання обов’язків уже на мирній Чернігівській землі.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає