Понеділок, 06 травня 2024, 07:46
Повна версія сайту
;

Фірма, пов’язана з Атрошенком, виграла ще один тендер на ремонт доріг у Чернігові

11:48 04.10.2016    Коментарі  
 

ТОВ ШБУ-14, яке пов’язують із міським головою Чернігова Владиславом Атрошенком, ремонтуватиме ділянку дороги по Проспекту Перемоги: від вулиці Жабинського до площі Перемоги.

Про це повідомляє Свобода ФМ.

Фірма виграла тендер у менського шляхо-ремонтного будівельного управління №82 у системі електронних закупівель Prozorro, запропонувавши зробити ремонт на 4 тисячі гривень дешевше, аніж конкурент. Загалом ШБУ-14 освоїть на цій ділянці понад 2 мільйони 50 тисяч гривень.

Як повідомлялося раніше, ШБУ-14 виграла тендери на ремонт ласих шматків чернігівських доріг: ділянки по вулиці Мазепи та проспекту Миру, загальною вартістю понад 22 мільйони гривень. Єдиним конкурентом ШБУ-14 на тендері, як і цього разу, було менське підприємство.

Зазначимо: ШБУ №14 очолює Костянтин Будьонний.

Він разом із тестем Атрошенка Тимофієм Бичковим очолює і є співзасновником ТОВ «Десна-ФК» та "Кабельний телевізійний центр". Окрім ТОВ "Десна-ФК" є також підприємство ТОВ "Десна-ФК-2", де співзасновниками є Атрошенко разом із тестем. До його власності входять, зокрема, кафе «Кардинал» та ювелірний супермаркет «Діамант».

Детальніше про бізнес-імперію міського голови можна почитати за посиланням. 

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає