Неділя, 05 травня 2024, 11:43
Повна версія сайту
;

Світильники вуличного освітлення за 8,6 мільйонів не відповідають нормам - технагляд

12:37 21.10.2016    Коментарі  
 

ТОВ «Юркомплектсервіс Плюс», котре згідно із договором з Управлінням ЖКГ Чернігова здійснює технічний нагляд за виконанням робіт по об’єкту «Модернізація мереж зовнішнього освітлення Чернігова», заявляє, що підрядник виконує роботи із чисельними порушеннями.

Підрядником цих робіт виступає ТОВ «ДВРП – Монатж».

Зокрема, інспектуючій організації не були надані підтверджуючі документи про якість встановлюваних світильників. Крім того, за словами ТОВ «Юркомплектсервіс Плюс», технічні характеристики елементів світильника, а саме блоку живлення, не відповідають технічним вимогам, які були затверджені управлінням ЖКГ під час проведення конкурсу щодо виконання цих робіт.

З огляду на порушення технічних вимог ТОВ «Юркомплектсервіс Плюс» пропонує призупинити виконання робіт по встановленню світильників та замінити вже встановлені.

Нагадаємо, профільний заступник міського голови Олександр Кириченко повідомляв, що представник технагляду замірював показники і вони досить добрі.

«Зараз підрядники приступили до виконання робіт. Вже замінили майже всі лампи на вулиці Красносільського. Я особисто контролював виконання робіт. Важливо відзначити, що представник технагляду замірював показники і вони досить добрі. До цього там було дуже погане освітлення, тому можна сказати, що вона буквально прокинулася з мороку. Зараз почали робити вулицю Преображенську – в районі Валу, далі вони мають виходити на Пушкіна . Наступні – проспект Миру і вулиця Шевченка. Ці роботи підрядник планує виконати десь за 10 днів. І потім вже будемо рухатись далі – так, як передбачено у Програмі»,- казав Кириченко.

Відзначимо, що загальна вартість заміни вуличного освітлення у Черінгові становить 8,6 мільйонів гривень.

За матеріалами Свободи ФМ


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає