Неділя, 28 квітня 2024, 02:03
Повна версія сайту
;

«Файне місто» Атрошенка за рік зникло з Інтернету

10:57 25.10.2016    Коментарі 1  
 

Спеціально створений сайт, на якому у жовтні 2015 року була розміщена передвиборча програма «Файне місто» Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, наразі недоступна для користувачів.

Як відомо, програма Атрошенка була однією з кращих серед решти кандидатів на посаду мера. Адже, у програмі були прописані стратегічні цілі та показники ефективності виконання обіцянок.

Програма міського голови містила п’ять розділів: «Чернігів – місто для людей», «Чернігів – відкрите місто з працюючою економікою», «Потужна громада Чернігова забезпечить його сталий розвиток», «Чернігів – ощадливе та інноваційне місто» та «Чернігів – центр туризму Лівобережної України».

Таким чином, менше ніж за рік після свого обрання, виборці Владислава Атрошенка вже не мають змоги ознайомитися з його передвиборчими обіцянками та слідкувати за їх виконанням.

Додамо, що наприкінці жовтня у Чернігові відбудеться експертне обговорення на тему "Чернігів - рік при новій владі". Обговорюватимуться питання виконання обіцянок і чи насправді Черінгів став «файним містом».

Захід відбудеться 28 жовтня об 11.00 у прес-центрі "Чернігівський вибір".


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Макс 2016-10-25 11:29:01

Есть такая штука - вебархив, можно там смотреть всё. https://web.archive.org/web/*/che.cn.ua