Понеділок, 29 квітня 2024, 11:22
Повна версія сайту
;

Виконком відмінив своє рішення щодо будівництва одного з трьох будинків в Березовому гаю

10:56 26.10.2016    Коментарі 1  
 

26 жовтня виконавчий комітет Чернігівської міської ради відмінив своє рішення про будівництво одного з трьох будинків в Березовому гаю.

Рішення  передбачає  визнання таким, що втратив дію, одного з пунктів рішення цього ж органу від 1 вересня 2016 року «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок». А саме – щодо затвердження і надання містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки управлінню капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації для будівництва багатоповерхового багатоквартирного житлового будинку № 1 (будівельна адреса) на виконання Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей у Чернігівській області з вбудовано-прибудованими об’єктами соціальної інфраструктури, господарськими приміщеннями та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі на розі вул. Пухова - Доценка, біля будинку № 130 в Чернігові на земельній ділянці, яка надана в постійне користування.

За словами міського голови Владислава Атрошенка саме перша черга будівництва  заходить на територію Березового гаю

Що стосуються 2 і 3 черги, щоб уникнути судових позовів треба це питання довчити. "Будем дивитися на юридичний розвиток ситуації",- сказав мер. Управління архітектури має дати висновок чи попадає 2 і 3 черга у зону зелених насаджень

По словам Атрошенка межа паркової зони на сьогоднішній день не визначена і саме  це ускладнює ситуацію, що склалася.

«Це рішення сьогоднішнє є компромісним», -  наголосив міський голова.  

Всі присутні члени виконкому одноголосно підтримали це рішення.

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість вася 2016-10-27 08:59:05

І вашим і нашим....дуже хитро спрацювали)))))