Четвер, 25 квітня 2024, 09:39
Повна версія сайту
;

Біля села Рудня горить торфовище

13:19 26.10.2016    Коментарі  
 

Порушення правил пожежної безпеки громадянами у поводженні з вогнем під час перебування на відкритих територіях, торфовищах, а також при спалюванні сміття і залишків сухої рослинності призвело до виникнення впродовж минулої доби 8 пожеж у екологічних системах.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

7 загорянь на площі понад 15 га мали місце на відкритих територіях Сновського, Ріпкинського, Чернігівського, Козелецького, Бобровицького районів та м. Прилуки.

Одна пожежа на площі 3 га виникла на торфовищі у Сосницькому районі біля села Рудня. До її гасіння залучено 5 співробітників 10-го пожежно-рятувального посту смт Сосниця, 1 пожежна автоцистерна, 1 мотопомпа, а також трактор з плугом та 8 працівників від підприємства "Соницярайагролісгосп". З метою не допущення розповсюдження вогню, територію загоряння обпахано трактором з плугом. Наразі гасіння пожежі триває.

Рятувальники вкотре звертаються до населення з проханням дотримуватись заходів пожежної безпеки. Не розводьте багаття, не кидайте непогашені недопалки або сірники поблизу торфовищ, в лісопаркових зонах, на полях, луках та узбіччях доріг. Наслідки такої необережності можуть бути непередбачувані.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає