Четвер, 25 квітня 2024, 11:35
Повна версія сайту
;

Атрошенка переконали: Березовий гай не забудовуватимуть

12:20 27.10.2016    Коментарі 3  
 

Депутати Чернігівської міської ради сьогодні, 27 жовтня, під час засідання сесії, підтримали проект, яким передбачається скасування рішення про три черги забудови впритул до Березового гаю.

«За» проголосувало 39 депутатів.

Перед початком сесії, активісти, які прийшли підтримати збереження зеленої зони, роздали депутатам проект рішення, яким передбачається скасування всіх трьох чергу забудови. Пропонувалося внести його до порядку денного, але, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко не підтримував його розгляд, мотивуючи це тим, що забудовник подасть до суду і виграє.

Пізніше, питання таки було внесено на розгляд депутатів.

Під час обговорення проекту рішення, присутні у сесійній залі представники забудовника «УкрСіверБуду» неодноразово наголошували, що вони також є жителями Чернігова і хочуть працювати. І, якщо відмінити будівництво першого будинку, інші два вже немає сенсу будувати.

Однак, все це не вплинуло на представників громадськості, які всіляко намагалися доказати, що не дадуть забудовувати Березовий гай.

В решті-решт, присутні переконали міського голову і депутати підтримали запропонований ініціативною групою проект рішення.

Нагадаємо, що вчора, 26 жовтня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради прийняв рішення про скасування дозволу на першу чергу забудови впритул до Березового гаю.

Як відомо, 15 жовтня, кілька сотень чернігівців вийшли на акцію протесту проти забудови зеленої зони міста. Мітингувальники повалили паркан, який відгороджував місце майбутньої забудови та кувалдою розбили урочисто закладену капсулу.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість вальцман 2016-10-27 15:02:40

це у нас тільки щоб відмінити не законне рішення треба переконати. 3,14дараси!!!

Гість вальцман2 2016-10-27 16:11:10

і ще, скільки можна вам казати олені твердорогі!!! Читайте закони, жодне рішення при соколові не було принято ЗАКОННО!!!http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/555-2011-%D0%BF

Гість Сом 2016-10-27 16:35:56

Кто бі Атрошенко подсказал, что не нужно в снег и дождь сейчас асфальт ложить