Четвер, 28 березня 2024, 21:45
Повна версія сайту
;

Чи помітили сніг чернігівські дорожники?

16:29 27.10.2016    Коментарі  
 

«Класть чи ложить асфальт під снігом можна, но осторожно, каже начальник шбу. Топ-блогер і депутат общаються з главним асфальтоукладчиком, той обіщає, шо всьо буде храшо, вони даже верхній слой зараз під снігом класти не будуть, а тільки як сухо стане».

Це коментарі до фото, на яких дорожники вкладають асфальт під снігом. Світлини розлетілись мережею.

Капітальний ремонт проводять по проспекту Миру за рахунок міського бюджету. Чому дорожники укладають асфальт під час опадів, журналісти поцікавились у підрядної організації, що виконує роботи.

«Спочатку сніг то йшов, то не йшов. А снігопад вже розпочався десь в 16:30, - ми до цього часу асфальтобетон вже положили. Коли почався снігопад, асфальтобетон не класти і класти ми його не будемо, якщо буде йти сніг», – каже керівник ШБУ-14 Олександр Харченко.

Керівник запевняє, це не вплине на якість асфальту. Гарантію на свої роботи дають 5 років. Чому ж ремонт затягнувся аж до пізньої осені, відповідає так: «Пізно пройшли тендери».

Коли продовжать роботи залежить від погоди. Каже, у дощ та сніг класти покриття не будуть. Завершити розпочате зможуть тільки при сухій погоді і якщо температура не впаде нижче -5 градусів.

Сюжет телеканалу "Дитинець"



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає