Субота, 20 квітня 2024, 07:57
Повна версія сайту
;

Поліція проводить розслідування вибуху у Чернігові

09:23 28.10.2016    Коментарі  
 

За фактом загорання, що сталося в одній з квартир багатоповерхівки по вулиці Захисників України, проводиться перевірка.

26 жовтня близько пів на одинадцяту вечора до чергової частини Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення, що в одній з квартир багатоповерхівки по вулиці Захисників України мешканці чули вибух, а в під’їзді будинку сильне задимлення.

На місце події негайно виїхало керівництво відділу, слідчо-оперативна група й вибухотехніки.

В ході подальшої перевірки поліція встановила, що за цією адресою проживає 20-річний хлопець. Того вечора він відпочивав у квартирі разом зі своїми чотирма друзями 1996, 1994 та 1997 років народження. Зі слів хлопців, вони вийшли на балкон покурити, де господар вирішив проекспериментувати з порохом і насипав його у попільничку та підпалив. Поряд з попільничкою стояла банка, в якій також знаходився порох. Вогонь потрапив у банку, порох спалахнув і пролунав невеликий вибух.

Господаря квартири було доставлено до приймального відділення Чернігівської обласної лікарні з хімічними опіками очей першого та другого ступенів. Після надання медичної допомоги він був відпущений додому.

Відомості за даним фактом внесені в Журнал єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, проводиться перевірка.

 


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає