Четвер, 25 квітня 2024, 22:30
Повна версія сайту
;

Комісія, на чолі з Вовком, має визначити, хто винен у неякісних світильниках: Кириченко чи Куц

09:47 28.10.2016    Коментарі  
 

Вчора, 27 жовтня, на черговій сесії Чернігівської міської ради, депутати прийняли рішення про створення тимчасової комісії, яка розбереться у ситуації, що склалася довкола встановлення вуличного освітлення у Чернігові.

За проголосувало 32 депутати.

На початку сесійного засідання дане питання було включене до порядку денного, як додаткове.

Відзначимо, що зацікавлені у міській раді сили вирішили створити комісію руками громадських діячів, адже, формально, ініціював створення цієї комісії громадський діяч Максим Конашевич.

До комісії, яка здійснюватиме контроль за виконанням умов тендерних закупівель в роботі по встановлення нового вуличного освітлення у місті, увійшло шість депутатів. А саме, голова комісії Павло Вовк (Опозиційний блок), Олександр Антонов (Батьківщина), Віктор Іванченко (Самопоміч), Роман Старіков (БПП), Богдан Ткаченко (Наш край) та Жанна Шерстюк (РПЛ).

Додамо, що новостворена комісія розпочне роботу вже сьогодні, 28 жовтня.

Не секрет, що у міській раді розгортається протистояння щодо пошуку винних у неякісних світильниках, які встановлюються на вулицях міста.

Одна сторона, за якою, за інформацією ПіК, стоять групи «Нашого краю» та БПП, звинувачує у ситуації, що склалася, профільного заступника міського голови Олександра Кириченка. З іншого ж боку, Кириченка підтримує «Радикальна партія Ляшка», за квотою якої Кириченко і отримав свою посаду, і перекладає відповідальність на начальника ЖКГ Ярослава Куца.

Нагадаємо, що довкола встановлення світильників вуличного освітлення у Черінгові розгорівся скандал.  ТОВ «Юркомплектсервіс Плюс», котре згідно із договором з Управлінням ЖКГ Чернігова здійснює технічний нагляд за виконанням робіт по об’єкту «Модернізація мереж зовнішнього освітлення Чернігова»,заявляє, що підрядник виконує роботи із чисельними порушеннями.

У той же час, Кириченко, який згідно з інформацією міської ради є відповідальним за дану Програму, заявляв, що представник технагляду замірював показники і вони досить добрі.

Відзначимо, що загальна вартість заміни вуличного освітлення у Черінгові становить 8,6 мільйонів гривень.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає