П'ятниця, 29 березня 2024, 09:08
Повна версія сайту
;

В області розпочала роботу поліцейська комісія

16:57 28.10.2016    Коментарі  
 

Комісія, метою роботи якої є забезпечення прозорого добору до лав Національної поліції, призначення та просування поліцейських по службі, розпочала свою роботу з обрання голови та секретаря. 

25 грудня минулого року наказом МВС України затверджено Порядок діяльності поліцейських комісій. Головними завданнями цих новоутворень, до складу котрих увійшли як правоохоронці, так і представники громадськості, є забезпечення максимально прозорого процесу комплектації лав Національної поліції, а також переміщень особового складу по службовій драбині. 

28 жовтня 2016 року в ГУНП в Чернігівській області проведено перше засідання місцевої комісії, на якому таємним голосуванням обрано Голову та секретаря комісії. 

Одноголосним рішенням учасників голосування Головою поліцейської комісії ГУНП в Чернігівській області обрано Потапенка Олександра Євгеновича – заступника начальника ГУНП в Чернігівській області, представника керівництва ГУНП в Чернігівській області. 

Секретарем поліцейської комісії ГУНП також одноголосно обрано Биконю Сергія Федоровича – заступника директора Центру дитячого та юнацького туризму та екскурсій (м.Чернігів), представника Міністра внутрішніх справ. 

Також до складу поліцейської комісії ГУНП увійшли:

- Пицків Роман Ігорович - заступник начальника Департаменту превентивної діяльності НПУ, представник від Голови НПУ;

- Блауш Дмитро Ярославович - представник громадськості, обраний Чернігівською обласною радою;

- Пащенко Сергій Олександрович – представник громадськості, обраний Чернігівською обласною радою. 

Відповідно до Закону України «Про Національну поліцію» максимальний строк повноважень члена поліцейської комісії становить три роки.

На засіданні члени поліцейської комісії обговорили організаційні питання.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає