П'ятниця, 26 квітня 2024, 09:34
Повна версія сайту
;

Як у цьому році відзначатимуть третю річницю початку Революції Гідності?

16:47 15.11.2016    Коментарі  
 

Пройшло вже три роки з моменту початку Євромайдану. За цей час відбулось чимало змін. Але жертви, на які пішли люди за часи Революції Гідності, не будуть забуті ніколи. 21 листопада у Чернігові відзначатимуть День Гідності та Свободи.Організаторами заходу виступили громадські організації.

Програма заходів до Дня Гідності та Свободи досить насичена, не дивлячись на те, що відзначення припадає на понеділок. Розпочинається все о 12 годині з перегляду документальної кінострічки «Зима, що нас змінила». У сквері буде відкрита фотовиставка із світлинами з чернігівського Майдану від наших фотографів.

О 18.00 всі учасники Євромайдану і всі, хто брав участь у подіях Революції Гідності, зберуться на народне Віче. Тут будуть згадувати події тих часів, ділитимуться спогадами та аналізувати, що змінилось у країні. Організатори обіцяють, що ніхто не змерзне – будуть стояти бочки з вогнищем та гарячий чай усім учасникам: все, як три роки тому.

Після Віча відбудеться молебень біля стенду Небесної Сотні, згадають усіх, хто віддав своє життя заради миру та спокою на українській землі. В цьому році відзначення проходить під гаслами – «Пам’ятай, чого варта Воля!», «Пам’ятай, чого варта Гідність!».

Відео ТРК "Новий Чернігів"



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає