Вівторок, 23 квітня 2024, 18:08
Повна версія сайту
;

Біля Ялівщини таки будуватимуть багатоповерхівки

11:14 01.12.2016    Коментарі  
 

Депутати Чернігівської міської ради сьогодні, 1 грудня, під час продовження чергової сесії, дали старт багатоквартирній забудові поблизу лісопарку Ялівщина.

Проектом пропонувалося змінити цільове призначення 3,6 гектарів землі по вулиці Лісовій, 42 з "для обслуговування виробничої бази" на "для будівництва багатоповерхових житлових будинків з об'єктами громадського призначення, підземними паркінгами для автомобілів та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі і об'єктах громадського призначення".

Депутат міськради Ігор Андрійченко запропонував зняти це питання з розгляду до визначення меж Ялівщини. В свою чергу, Іван Бакшун зазначив, що він балатовувався по цьому округу і жителі прилеглих будинків скаржаться на «гадючник» на цій території і просять там вже щось зробити.

Декілька комісій міської ради проновували зняти це питання з порядку денного, однак, лише 17 з присутніх 39 депутатів підтримали позицію про зняття питання забудови.

Таким чином, рішення було прийняте.

Як відомо, даною земельною ділянкою користується ТОВ «Житлобудсервіс», директором якого є Григорій Пузан. Цей забудовник відомий у Чернігові завдяки скандальному будівництву на березі Стрижня.

Земельна ділянка по вулиці Лісовій, 42 межує з елітним котеджним містечком, на території колишнього табору «Спутник», що зараз називають «Царським селом».

Більше детально про земельну ділянку читайте за посиланням.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає