Четвер, 28 березня 2024, 21:45
Повна версія сайту
;

Активіст просить Атрошенка відмінити рішення ради по будівництву біля Ялівщини

08:15 02.12.2016    Коментарі 2  
 

Громадський активіст Олександр Гашпар написав звернення на ім’я Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка щодо зупинення незаконного рішення міської ради.

Мова йде про зміну цільового призначення земельної ділянки по вулиці Лісовій, 42 з "для обслуговування виробничої бази" на "для будівництва багатоповерхових житлових будинків з об'єктами громадського призначення, підземними паркінгами для автомобілів та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі і об'єктах громадського призначення".

Рішення, про зміну цільового призначення землі було прийняте вчора, 1 грудня, під час сесії міської ради.

Олександр Гашпар у своєму зверненні зазначає, що рішення незаконне, оскільки зміна цільового призначення не відповідає детальному плану міста/зонуванню міста.

Тому, Гашпар просить Атрошенка відмінити рішення по багатоквартирній забудові поблизу Ялівщини і винести на повторний розгляд сесії міської ради це питання та не надавати дозвіл на зміну цільового призначення.

Як раніше повідомляв ПіК, даною земельною ділянкою користується ТОВ «Житлобудсервіс», директором якого є Григорій Пузан. Цей забудовник відомий у Чернігові завдяки скандальному будівництву на березі Стрижня.

Земельна ділянка по вулиці Лісовій, 42 межує з елітним котеджним містечком, на території колишнього табору «Спутник», що зараз називають «Царським селом».

Більше детально про земельну ділянку читайте за посиланням.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Аналітик 2016-12-03 14:36:04

Спочатку блокують розробку проектної документації по межам РЛП Ялівщина, а тепер дали дозвіл і на забудову цієї ділянки біля Ялівщини. Там і немає інженерних мереж, і все-таки промзона. Депутатат міськради по цьому округу Бакшун теж за будівництво.

Гість ) 2016-12-03 20:43:58

Выгоняют холуи вилами инвестиции из города! К Пузану, Вереше и Сарановичу один вопрос- когда же вы, пастухи колхозные, начнете строить качественное и красивое жилье? Не морозилки свои убогие, с бытовками, кладовками и придомовыми сараями!