Четвер, 18 квітня 2024, 08:17
Повна версія сайту
;

Мер провів співбесіди вже з двома кандидатами на посаду Бондарчука

08:57 02.12.2016    Коментарі  
 

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко проводив співбесіди із двома кандидатами на посаду свого заступника із питань архітектури, яку раніше обіймав Валерій Бондарчук, якого було звільнено на 13 сесії міськради.

Про це він повідомив у коментарі svoboda.fm після завершення засідання сесії.

«Іде робота по пошуку. Співбесіду я проводив з двома кандидатами. Один відмовився працювати маючи ризики матеріальні по утриманню сім’ї і кримінальні на роботі» - сказав Атрошенко.

Він відмовився називати прізвища кандидатів, сказавши, що це некоректно, адже працює конкурсна комісія. 

Також Атрошенко заявив, що Бондарчук не буде оскаржувати рішення про своє звільнення через суд. Як відомо, його звільнення відбулося, коли він перебував на лікарняному і без заслуховування звіту. 

«У нас є домовленість про те, що він не буде оскаржувати це рішення у судовому порядку. Я довіряю його слову. Якщо це буде оскарження – час покаже, що з цим робити» - сказав Атрошенко. 

За інформацією співрозмовників svoboda.fm у міській раді, звільнення Бондарчука готувалось доволі давно.

Остаточне рішення по його кандидатурі було прийняте на минулому тижні. Атрошенко ж повідомив Бондарчуку про звільнення у понеділок, 28 листопада.

Нагадаємо, що депутати Чернігівської міської ради 30 листопада прийняли рішення про звільнення заступника міського голови Валерія Бондарчука.

«За» проголосувало 27 депутатів. П’ять – проти і двоє – утрималися.

Міський голова Владислав Атрошенко відзначив, що це його с особиста ініціатива, адже підстав для звільнення Бондарчука вдосталь.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає