П'ятниця, 19 квітня 2024, 08:38
Повна версія сайту
;

Кириченко вважає спробу його звільнення лобізмом перевізників

09:19 02.12.2016    Коментарі 1  
 

Заступник міського голови Олександр Кииченко вважає, що спроба його звільнення на останній сесії Чернігівської міської ради була підготована перевізниками з фракції «Наш край».

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами Кириченка, це робилося для того, аби він не головував на конкурсній комісії по маршрутах, яка працюватиме вже 23 грудня.

«Це дозволило б їм виграти всі конкурси зі старими «Газельками». Але завдяки свідомості депутатів інших фракцій це зробити не вдалося»,- відзначає Кириченко.

Як пише заступник мера, «тепер конкурс по маршрутам буде прозорим», оскільки, за його словами, до нього будуть допущені усі охочі перевізники, які матимуть оновлений рухомий склад.
«Договір вимагає від перевізників забезпечення уніформою водіїв та кондукторів. За некультурну поведінку, а також відхилення від інтервалу руху на понад 4 хвилини вони каратимуться штрафом»,- зазначає Олександр Кириченко.

Також, на думку Кириченка, відтепер, завдяки тому, що ЧТУ придбає нові 12 автобусів, зможе стати повноцінним учасником конкурсу. Завдяки цьому, у комунального підприємства може з’явитися шанс покращити свій матеріальний стан.

Нагадаємо, що 30 листопада, під час засідання сесії, депутати намагалися звільнити з посади заступника міського голови Олександра Кириченка. За словами представників «Нашого краю», підставою для звільнення є неякісні встановлені вуличні світильники і винуватцем вони вважають саме Кириченка.

Однак, голосів для звільнення Олександра Кириченка не вистачило. «За» проголосувало лише 14 депутатів.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Гость 2016-12-02 12:57:51

Это просто отговорки для того что бы замылить людям глаза и перевести тему освещения и лампочек на которых он заработал 2500000 млн. грн. в другое русло. По перевозчикам все понятно, я общался со многими, Кириченко занимается вымогательством денег$$$