П'ятниця, 19 квітня 2024, 20:12
Повна версія сайту
;

Хто з депутатів дав дозвіл на будівництво поблизу Ялівщини. Поіменний список

14:21 02.12.2016    Коментарі 1  
 

На сайті Чернігівської міської ради з’явився список тих 22 депутатів міської ради, які проголосували «за» надання дозволу на багатоквартирну забудову поблизу Ялівщини.

Згідно з результатами підтримали таке рішення у повному складі підтримали фракції БПП, «Опозиційний блок» та «Радикальна партія». Частково – представники «Нашого краю» та «Батьківщини».

Проти не проголосував жоден депутат. Утрималися від голосування секретар міськради Віктор Бистров та депутат Ігор Андрійченко.

Не голосувало 16 депутатів, а саме Іванченко Віктор (Самопоміч), Вакуленко Сергій (Наш край), Желдак Ігор (Наш край), Коваленко Володимир (Наш край), Ковтун Ярослав (ДемАльянс), Козир Володимир (Наш край), Любухіна Ірина (Батьківщина) Овчаренко Вікторія (Наш край) Соколов Олександр (Наш край), Соколюк Вадим (Самопоміч) Тарасов Віктор (ДемАльянс)Тимошенко Олександр (Самопоміч), Ткаченко Богдан (Наш край), Хольченкова Наталія (Наш край), Черненок Максим (Наш край), Якубова Ганна (Наш край).

Відзначимо, що «за» проголосував і Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Нагадаємо, що проектом пропонувалося змінити цільове призначення 3,6 гектарів землі по вулиці Лісовій, 42 з "для обслуговування виробничої бази" на "для будівництва багатоповерхових житлових будинків з об'єктами громадського призначення, підземними паркінгами для автомобілів та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі і об'єктах громадського призначення".

Як раніше повідомляв ПіК, громадський активіст Олександр Гашпар звернувся із заявою до міського голови, аби той відмінив незаконне рішення ради, оскільки воно було прийняте всупереч чиного законодавства та регламенту міської ради.

Як відомо, даною земельною ділянкою користується ТОВ «Житлобудсервіс», директором якого є Григорій Пузан. Цей забудовник відомий у Чернігові завдяки скандальному будівництву на березі Стрижня.

Земельна ділянка по вулиці Лісовій, 42 межує з елітним котеджним містечком, на території колишнього табору «Спутник», що зараз називають «Царським селом».

Більше детально про земельну ділянку читайте за посиланням.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість ромко 2016-12-08 22:30:54

невже вони такі варвари?