П'ятниця, 29 березня 2024, 08:07
Повна версія сайту
;

Відкрито кримінальне провадження за фактом ДТП за участі автобусу, який перевозив школярів

08:24 05.12.2016    Коментарі  
 

В Ніжинському районі легковик зіткнувся з мікроавтобусом, який перевозив школярів. Мікроавтобус з’їхав на узбіччя та перекинувся. Троє підлітків та водій отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. 

2 грудня в Ніжинському районі водій легковика «ЗАЗ», рухаючись по другорядній дорозі, не надав переваги в русі мікроавтобусу з учнями 10-11 класів. Діти їхали до сусіднього села на змагання з баскетболу.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів мікроавтобус з’їхав на узбіччя та перекинувся. Троє неповнолітніх та водій мікроавтобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Потерпілі доставлені до Ніжинської районної лікарні. 

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває розслідування.

Поліція звертає увагу водіїв, що найближчими днями в області прогнозуються складні погодні умови. Передбачається випадання мокрого снігу, на дорогах подекуди утвориться ожеледиця. 

Правоохоронці закликають всіх учасників дорожнього руху бути максимально обережними, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, не нехтувати власною безпекою та безпекою пасажирів. За умов різкого погіршення погодних умов рекомендується утриматися від поїздок на значні відстані.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає