П'ятниця, 19 квітня 2024, 16:31
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині нагородили журналістів за найкраще висвітлення «Децентралізаційного марафону»

10:18 05.12.2016    Коментарі  
 

3 грудня у м.Чернігів відбувся круглий стіл з нагоди завершення «Децентралізаційного марафону» на якому нагородили журналістів, які висвітлювали цей процес.

Під час круглого столу виступили консультанти Офісу реформ при Чернігівському регіональному відділенні Асоціації міст України, які розповіли про успіхи реформи місцевого самоврядування в області та зміни які відбулися після початку «Децентралізайного марафону».

Так, консультант з питань комунікації  Вероніка Рибак розповіла присутнім про конкурс який проводився серед журналістів і про кількість заявок, які надійшли в РВ АМУ. Вона зазначила, що активність журналістів і обізнаність у цьому процесі надзвичайно зросла.

Консультант з бюджетних питань Микола Силенко розказав присутнім про зміни у бюджетній сфері в об’єднаних територіальних громадах у цьому році, зауваживши, що саме за ці кошти вони зробили ряд проектів для розвитку своєї громади.

Його слова доповнив консультант з юридичних питань Дмитро Іванов, який розказав про проблеми з якими зіштовхувалися ОТГ в процесі об’єднання і як саме вони  їх вирішували.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає