Субота, 27 квітня 2024, 04:07
Повна версія сайту
;

Створена петиція про відміну рішення міськради по забудові поблизу Ялівщини

10:35 05.12.2016    Коментарі  
 

На сайті електронних петицій Чернігова розпочався збір підписів під зверненням громадського активіста Олександра Гашпара щодо відміни рішення Чернігівської міської ради, яким було надано дозвіл на багатоквартирну забудову поблизу Ялівщини.

Підписати петицію можна за посиланням.

Текст петиції ідентичний, як і заява Гашпара на ім’я міського голови Владислава Атрошенка, де зазначається, що рішення було прийняте із порушеннями законодавства і регламенту.

Нагадаємо, що 1 грудня, під час сесії міської ради, депутати дали старт багатоквартирній забудові поблизу РЛП «Ялівщина». Проектом пропонувалося змінити цільове призначення 3,6 гектарів землі по вулиці Лісовій, 42 з "для обслуговування виробничої бази" на "для будівництва багатоповерхових житлових будинків з об'єктами громадського призначення, підземними паркінгами для автомобілів та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі і об'єктах громадського призначення".

Як відомо, даною земельною ділянкою користується ТОВ «Житлобудсервіс», директором якого є Григорій Пузан. Цей забудовник відомий у Чернігові завдяки скандальному будівництву на березі Стрижня.

Земельна ділянка по вулиці Лісовій, 42 межує з елітним котеджним містечком, на території колишнього табору «Спутник», що зараз називають «Царським селом».

Більше детально про земельну ділянку читайте за посиланням.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає