Середа, 17 квітня 2024, 00:07
Повна версія сайту
;

У Борзнянському та Новгород-Сіверському районах оголошено конкурс на голову РДА

12:28 05.12.2016    Коментарі  
 

18 листопада Президент підписав розпорядження про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад голів районних державних адміністрацій. Серед перерахованих районів — Борзнянський та Новгород-Сіверський. Попередні голови були звільнені — Анатолій Хавило у жовтні 2015 року, Олена Мовчан у листопаді цього року.

Якщо раніше кандидати проходили лише співбесіду, то після 1 травня мають виконувати ще й тестові завдання, без яких до співбесіди не допускають.

Усі бажаючі можуть подати свої заяви до 5 грудня 2016 року. Про ймовірних кандидатів з Новгород-Сіверщини ми писали минулого разу («Вісник Ч» від 24 листопада).

На Борзнянщині серед кандидатів — нинішній виконуючий обов’язки голови РДА, перший заступник 43-річний Віктор Бондаренко. На цій посаді з 8 жовтня 2015 року. До цього працював заступником, а ще раніше 10 років головував у Степанівці.

Того, що подав документи на конкурс, Віктор Володимирович не приховує, а от хто серед конкурентів, не зізнався.

— Особисто відвіз документи у Київ до Агентства з питань державної служби на вулицю Прорізну. Вкинув їх у прозору скриньку біля чергового. Все, як і скринька, має бути прозоро. Так, кажуть, борються з корупцією. Чи все правильно в моїх документах, чи зарахували мою кандидатуру, мають сповістити дзвінком за три дні. Чекаю.

Якщо допустять до конкурсу, далі ще три етапи.

Перший — 9 грудня там же у Києві — тестові завдання. Всього сорок запитань. їх виберуть з 400 можливих. Аби пройти до другого туру, треба набрати не менше 23 балів.

Усі 400 запитань є в Інтернеті. Можна вивчити, підготуватися заздалегідь. Я вже 62 пройшов. Усі стосуються роботи, тож не дуже складно.

Другий етап — ситуаційні завдання. Третій — співбесіда. І лише тоді призначення.


Автор: Марина Забіян, тижневик «Вісник Ч» №48 (1595), gorod.cn.ua
Коментарів ще немає