Четвер, 25 квітня 2024, 14:02
Повна версія сайту
;

У Чернігівському районі четверо рибалок провалилися під тонку кригу

14:11 05.12.2016    Коментарі  
 

5 грудня о 09:50 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що на річці Пакулька поблизу села Пакуль Чернігівського району під тонкий лід провалилися четверо рибалок.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

На місце пригоди було направлено черговий караул 3-го державного пожежно-рятувального посту з селища Михайло-Коцюбинське, а також залучено підрозділ місцевої пожежної охорони, який утримується за рахунок сільської ради. На момент прибуття останніх у крижаній воді вже понад 20 хвилин залишався 62-річний чоловік, інші троє рибалок змогли самотужки дістатись берега. Сільські вогнеборці за допомогою пожежних рукавів врятували постраждалого. З діагнозом "переохолодження" його каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікувального закладу. Інших любителів зимової риболовлі у приміщенні місцевої пожежної охорони обігріли теплим чаєм та надали необхідну допомогу.

Слід зазначити, що вищезазначений підрозділ місцевої пожежної охорони було відкрито 26-го серпня цього року в результаті тісної співпраці обласного управління ДСНС та Пакульської сільської ради.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає