Субота, 20 квітня 2024, 07:48
Повна версія сайту
;

У Чернігові відкрили Головну ялинку міста. Фоторепортаж

11:25 20.12.2016    Коментарі  
 

19 грудня у Чернігові на Красній площі засяяла новорічними вогнями Головна ялинка міста. У День Святого Миколая відбулось святкове дійство, яке розпочало новорічні та різдвяні свята у Чернігові.

Привітати дітей та дорослих чернігівців з Днем Святого Миколая прийшли Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, народний депутат України Максим Микитась, архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій.

За сценарієм урочистого дійства Святий Миколай виїхав на площу у відкритому фаетоні, прикрашеному ялинкою і привіз ліхтарик з Віфлеємським вогнем.

Керівники міста й області разом із Святим Миколаєм запалили вогні на Головній ялинці міста. Ялинка Чернігова має висоту 18 метрів і вагу 6 тонн , цього року вона декорована оригінальним орнаментом і новими іграшками.

За традицією переможці міського конкурсу серед учнів шкіл на кращу новорічну іграшку отримали диплом та подарунок від міського голови.

Після цього також була відкрита перша у нашому місті ковзанка. Владислав Атрошенко та Валерій Куліч урочисто перерізали стрічку. Ковзанка працюватиме всю Новорічну ніч і стоятиме до березня, адже за своєю технологією льодове покриття може витримати температуру до +12.

Крім того, запрацювало атракціонне містечко, де з’явились нові каруселі та пропонували своє обслуговування 20 рестораторів міста.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає