Четвер, 25 квітня 2024, 12:19
Повна версія сайту
;

Прибудову біля Мегацентру збираються зносити

12:27 17.01.2017    Коментарі 1  
 

Прибудова біля магазину «Космо», що на Мегацентрі, незабаром буде знесена.

Про це повідомляє Чeline.

В управлінні архітектури та містобудування Чернігова повідомляють, що в цьому місці мав бути облаштований  літній майданчик. Проектанти надали для цього всі необхідні документи і зведення тимчасового місця для відпочинку їм погодили.

Утім, власник сірої прибудови вчинив інакше і звів біля «Космо» велике приміщення для кав’ярні.

«Я особисто розмовляв з чоловіком, якому належить ця незрозуміла прибудова. Я його попереджав, щоб він не витрачав коштів, бо нічого у нього не вийде. Я проти будь-яких прибудов, де заманеться, адже Чернігів – це не курник. Утім, цей бізнесмен все одно звів прибудову, а нині бідкається, що гадки не мав, що там збудують кав’ярню», — на одній із нарад повідомив чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. — Про нашу розмову я готовий свідчити у суді. Я прошу юридичну службу спільно з поліцією збирати документи, звертатися до суду і просити знесення цієї споруди. Ми маємо щонайменше  три факти, через які можемо судитися з цим підприємцем».


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Марина 2017-01-23 16:14:38

строят? где? что? когда? хм-нет, не видим... да вы что!! оого! построили! что это? нельзя же! ай-яй-яй... нехорошие люди какие!