П'ятниця, 19 квітня 2024, 14:53
Повна версія сайту
;

Гройсман вручив рятувальникам Чернігівщини пожежну техніку та аварійно-рятувальне обладнання

15:37 17.01.2017    Коментарі  
 

17 січня Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, в рамках робочої поїздки на Чернігівщину, зустрівся з рятувальниками ДСНС області та передав їм пожежну техніку і аварійно-рятувальне обладнання. Вогнеборці отримали 4 пожежні автомобілі на базі шасі МАЗ, що закуплені за кошти державного бюджету на суму понад 15 млн. грн.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Глава Уряду також вручив двом вогнеборцям, які проявили мужність під час ліквідації наслідків руйнування житлового будинку в Чернігові іменні годинники.

Для оперативного реагування на всі надзвичайні події та ситуації рятувальники, в першу чергу, повинні бути забезпечені сучасною технікою. Саме тому бюджетом на 2017 рік передбачено виділити ДСНС 600 млн. грн на покращення матеріально-технічного забезпечення. Ми й надалі підтримуватимемо вогнеборців і вирішуватимемо питання щодо подальшого оновлення автопарку ДСНС, підвищення заробітних плат та забезпечення престижу професії рятувальника”, - зазначив Володимир Гройсман.

У свою чергу, Голова ДСНС Микола Чечоткін подякував Прем'єр-міністру України за підтримку та допомогу в реалізації основних напрямків реформування системи ДСНС.

Я хочу запевнити Уряд країни, що у 2017 році ми працюватимемо ще більш наполегливо і звітуватимемо перед керівництвом держави та громадянами реальними кроками і позитивними результатами”, - сказав Микола Чечоткін.

Також до піротехнічного підрозділу ДСНС області передано оперативний піротехнічний автомобіль Mitsubishi L-200, що був закуплений Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки Уряду Японії. Крім того, рятувальники отримали бульдозер, закуплений Урядом Китайської Народної Республіки.

Чернігівська обласна державна адміністрація передала вогнеборцям аварійно-рятувальне обладнання (пожежні рукави, генератор, компресор, теплову гармату дизельну, теплову гармату електричну, мотопомпу, акумулятори до радіостанції) та бойовий одяг.



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає