П'ятниця, 19 квітня 2024, 16:05
Повна версія сайту
;

В Сосницькому районі у шкільній котельні загинув чоловік

15:40 17.01.2017    Коментарі  
 

Сьомого січня приблизно опівночі у приміщенні шкільної котельні села Велике Устя Сосницького району виявили обгорілий труп 55-річного Сергія Завадька. За однією з версій, чоловік на Різдво прийшов до 30-річного Євгена Рущина, який тільки з цього сезону працює кочегаром. Потім, начебто, Завадько закурив і заснув. Цигарка випала, і він обгорів.

— Як там було насправді — темна історія. Євген раз розказував, що почало диміти, він виповз рачки і кинувся до пожежників. Удруге — що пішов, коли повернувся, то вже побачив мертвого Сергія, — розповідає 58-річна Валентина Циганок, сільський голова Великого Устя. — Сергія поховали родичі. Батьки давно померли. Він жив удвох з братом. У Рущина є сім’я, дві доньки-дошкільнята. Рущин з Завадьком не були друзями. Котельня ціла. Лише закопчене місце, де лежало тіло. До кишок вигоріла середина. Тільки ноги вціліли. Коли ховали Сергія, навіть труну не відкривали.

До речі, ввечері шостого січня до Сосницького районного відділення поліції був дзвінок: у шкільній кочегарці бійка. Правоохоронці приїхали, їм сказали, хибний виклик. Що було насправді, невідомо. Я попередила директора школи, щоб звернув увагу на те, що коїться у котельні, — каже Валентина Миколаївна.


Автор: Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №2 (1601), 12 січня 2017 року, gorod.cn.ua
Коментарів ще немає